Charlotte Björkgren, Mäklare på Lejons Mäkleri

Charlotte Björkgren Mäklare på Lejons Mäkleri

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Charlotte Björkgren, Mäklare på Lejons Mäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Charlotte?

Min främsta strävan är att ni ska vara så nöjda med mig som mäklare att ni rekommenderar mig till era nära och kära när de ska sälja sin lägenhet, tomt, villa eller fritidshuset. Det innebär att jag jobbar stenhårt för att motsvara era förväntningar på en bra mäklare!

Jag har lätt för att sätta mig in i både köparens och säljarens situation och förstår att varje försäljning är unik. Jag har lätt för att anpassa sig till olika situationer som kan uppstå längs vägen.

Vad skiljer Charlotte från andra mäklare?

Lejons Mäkleri står för kvalitet och ar alltid kunden i fokus! Det viktigaste för mig är att du är nöjd med mig som din mäklare. Det bästa betyget du kan ge mig är att du rekommenderar mig till dina vänner och din familj den dagen de står inför att sälja sin bostad.

För mig är varje kundmöte unikt och jag vill att ni ska känna ett förtroende för att jag levererar den bästa tjänsten er bostad kan få.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar i Örebro län och har bra koll på de olika orterna samt områdena. Jag kan fördelarna med området inpå närmsta skola, butik och lekpark samt vad din granne sålt för.

Vi är en lokal mäklarfirma som vet vad som krävs för att just er bostad ska få bästa möjliga köpare till högsta möjliga pris.

Hur marknadsför Charlotte sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför din bostad på de digitala marknadskanalerna; hemnet.se samt vår hemsida Lejonsmakleri.se. Vi är aktiva på sociala medier och marknadsför din bostad på Facebook och Instagram. Vi vill att både aktiva och passiva bostadsletare ska se att just din bostad är till salu.

För att din bostadsannons ska sticka ut ytterligare så filmar vi bostaden. 1-2 minuter lång film marknadsförs via vår hemsida www.lejonsmakleri.se samt på Facebook.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

Charlotte Björkgren har 16 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Charlotte till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Charlotte

CHARLOTTE JOBBAR PÅ

Är du Charlotte Björkgren?
Logga in och redigera din presentation här.