Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Sofia Rahmn, Mäklare på Fastighetsbyrån Båstad

Sofia
Rahmn
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg

Om Sofia Rahmn

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sofia?

Mitt arbete präglas av noggrannhet, kvalité och tillgänglighet och mitt främsta mål är att på ett professionellt och tryggt sätt vägleda både säljare och köpare. Att vara lyhörd är viktigt för mig och jag visar ett stort engagemang i allt jag tar mig för.

Vad skiljer Sofia Rahmn från andra mäklare?

Med en passion för yrket gör jag allt för en lyckosam affär med nöjda parter. Jag levererar en kvalitativ tjänst till alla inblandade där inget lämnas åt slumpen. Jag älskar att arbeta i Båstad med dess vackra omgivningar och det är med lätthet jag kan förmedla denna känsla till spekulanterna. Med ett brett spekulantregister finns möjligheten att hitta fler potentiella köpare vilket kan göra stor skillnad för slutpriset. Ett rikstäckande företag har många fördelar, bland annat ett kontaktnät över hela landet och en mäklartjänst som ständigt utvecklar nya lösningar för dig som kund.
Jag kommer gärna ut till dig om du vill veta mer om bostadsmarknaden, behöver en värdering eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta mig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Båstad kommun är ett attraktivt område där du har närhet till härliga bad, vacker natur och levande centrum. Här bor du i ett semesterparadis året om och det är fantastiskt att få jobba i dessa miljöer!

Hur marknadsför Sofia sina bostadsförsäljningar?

Vi anpassar marknadsföringen efter dina önskemål. Jag rekommenderar en bred marknadsföring där annonsering sker via flera kanaler. Förutom Fastighetsbyran.com, Hemnet, Mäklartipset (överst på Hemnet), sociala medier, utskick i området och tidningsannonser har vi perfekt skyltläge i centrala Båstad. I samarbete med stylist och en professionell fotograf ligger din bostadsannons verkligen i framkant.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-08-05.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Sofia säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Sofia erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Sofia Rahmn
är mäklare på

Är du Sofia Rahmn?
Logga in och redigera din presentation här.