Niclas Fischer, Mäklare på Fastighetsbyrån Ängelholm

Niclas
Fischer
Mäklare på Fastighetsbyrån

Om Niclas Fischer

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Niclas?

Vill du ha en personlig och ärlig mäklare som ser till att du får ut max av din försäljning? Då är det mig du ska kontakta. På kontoret ligger jag i toppskiktet i både i antal försäljningar och i kundnöjdhet.

Vad skiljer Niclas Fischer från andra mäklare?

Jag är väldigt stolt över min höga kundnöjdhet. Anledningen tror jag är att jag lyckats att kombinera engagemanget att driva försäljningen framåt samtidigt som jag genom min lugna personlighet får både säljare och köpare att känna stor trygghet i en av livets största affärer. Detta tillsammans med Fastighetsbyrån unika position som både Sverige och Ängelholms största mäklarfirma, denna kombinationen ger mig möjligheten att visa upp just din bostad för både rätt kunder och fler kunder än någon annan. Slå gärna mig en signal, jag kommer att ta hand om er försäljning på bästa sätt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som mäklare sen 2012 då fick jag möjligheten tillsammans med min kollega att ta över kontoret här i Ängelholm. Vi har sett priserna öka och Ängeholmsmarknaden är välmående, detta kan vi säga då vi har genomfört ett flertal rekordförsäljningar i kommunen. Vi har ett stort kontaktnät där vi har kunder som söker både bostadsrätter och villor.

Hur marknadsför Niclas sina bostadsförsäljningar?

Framförallt så jobbar jag med kunder som jag träffat under tidigare försäljningar. Då vi är Ängeholms största mäklarfirma så har jag också möjligheten att ta del av mina kollegors kundkontakter och även använda oss av vårt rikstäckande spekulantregister. Att hålla koll på dem och matcha ihop spekulanter med nya objekt är riktigt mäkleri i mina ögon.

Självklart så använder jag Hemnet som är Sveriges största bostadssajt, vad som är unikt för mig som jobbar på Fastighetsbyrån är att jag också har tillgång till Sveriges nästa största bostadssida fastighetsbyran.se.

Vidare så ingår det stylingkonsultation och fotostyling i mitt arvode. Detta tillsammans med en väldigt duktig fotograf så har vi möjligheten att visa upp just din bostad på bästa sätt. Bilden är extremt viktigt för att få ett riktigt bra slutresultat.

Jag använder mig också av sociala medier för att få så bra spridning som möjligt. En grundbult i försäljningen är att kunna visa upp din bostad för så många och så rätt människor som möjligt, och med den positionen som vi har så har jag och Fastighetsbyrån större möjlighet att göra det än någon annan.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-03-22.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Niclas säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Niclas erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
NICLAS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Niclas Fischer
är mäklare på

Är du Niclas Fischer?
Logga in och redigera din presentation här.