MäklarOfferter
BetygStjärna4,5/5
Mäklare4
Vi vet vad som krävs för en riktigt bra bostadsaffär! Vissa satsar på volym, andra på kvalitet. På Jakobssons försöker vi inte bli störst utan istället satsar vi på att vara bäst. Det lönar sig i längden, för oss och våra kunder. Inga bostadsaffärer är för stora eller små, för oss är alla lika viktiga! Vi arbetar långsiktigt med dig som kund i fokus och vårdar våra relationer. Det är kanske just därför vi också genom åren fått förmånen att förmedla tusentals fastigheter på Bjärehalvön. Redan sedan starten 1934 har Jakobssons arbetat mer för dig som kund än någon annan mäklare, allt för att kunna hjälpa dig till ditt livs bästa affär som både du och din köpare är nöjd med. Fastighetsförmedling är ett hantverk och därför har vi inga färdiga paketlösningar, istället bygger vi bostadsffären från grunden och skräddarsyr utifrån marknaden och just dina egna önskemål. Vårt arbetssätt genomsyras alltid av hög kvalitet, kunskap och engagemang. Vi samarbetar med den främsta fotografen, har en ovanligt bred annonspolicy och ett starkt köparregister, ingenting lämnas åt slumpen. Allt detta tillsammans pekar på att du får mer betalt per kvm vid en försäljning via oss. Här får du inte bara en mäklare utan du får även ta del av hela företagets kunskap, ingen av oss är rädd för att kavla upp ärmarna. Välkommen till din fastighetsmäklare i Torekov, Båstad och på Bjärehalvön.

Mäklare (4)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Jakobssons.

Peter Persson
Peter PerssonBrevpeter@jajab.seTelefon070 - 869 16 35
Oskar PerssonBrevoskar@jajab.seTelefon070 - 277 55 75
Anna GustavssonBrevanna@jajab.seTelefon072 - 402 01 99
Stjärna4,5/5
Vilma PerssonBrevvilma@jajab.seTelefon073 - 945 72 05
Begär offertPil

Rekommendationer (2)

Mäklarna på Jakobssons har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Jenny H.+6 mån.
Sålde villa i Ängelholm

Anna var en väldigt bra och kompetent mäklare. Hon gav ett bra intryck genom att vara klar och tydlig. Jag rekommenderar andra säljare att anlita henne.

Jenny rekommenderar mäklaren Anna Gustavsson.
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16600+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Båtsmansgatan 14269 77 TorekovKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil