Jakobssons

Jakobssons

Jakobssons

Vi vet vad som krävs för en riktigt bra bostadsaffär!

Vissa satsar på volym, andra på kvalitet. På Jakobssons försöker vi inte bli störst utan istället satsar vi på att vara bäst. Det lönar sig i längden, för oss och våra kunder. Inga bostadsaffärer är för stora eller små, för oss är alla lika viktiga! Vi arbetar långsiktigt med dig som kund i fokus och vårdar våra relationer. Det är kanske just därför vi också genom åren fått förmånen att förmedla tusentals fastigheter på Bjärehalvön.

Redan sedan starten 1934 har Jakobssons arbetat mer för dig som kund än någon annan mäklare, allt för att kunna hjälpa dig till ditt livs bästa affär som både du och din köpare är nöjd med. Fastighetsförmedling är ett hantverk och därför har vi inga färdiga paketlösningar, istället bygger vi bostadsffären från grunden och skräddarsyr utifrån marknaden och just dina egna önskemål. Vårt arbetssätt genomsyras alltid av hög kvalitet, kunskap och engagemang. Vi samarbetar med den främsta fotografen, har en ovanligt bred annonspolicy och ett starkt köparregister, ingenting lämnas åt slumpen. Allt detta tillsammans pekar på att du får mer betalt per kvm vid en försäljning via oss. Här får du inte bara en mäklare utan du får även ta del av hela företagets kunskap, ingen av oss är rädd för att kavla upp ärmarna.

Välkommen till din fastighetsmäklare i Torekov, Båstad och på Bjärehalvön.

Våra mäklare

Peter Persson mäklare
Peter Persson

Då jag jobbat som mäklare sen 1996, så kan jag mina gator. ”P”, som jag kallas av de flesta, är VD på Jakobssons. Som den stabila ”Bjärepåg” jag är, tar jag mig an alla uppdrag, stora som små, med en härlig entusiasm och alltid enligt mottot ”Ingenting är omöjligt!”.

Mäklare Peter Persson
Mäklarbild saknas
Oskar Persson

Att vara uppväxt på en av Sveriges äldsta mäklarfirmor och dessutom vara 5:e generationen fastighetsmäklare inom familjen har inneburit att jag fått följa yrket sedan barnsben. Med glädje, entusiasm och ett starkt driv att göra bra affärer som både säljare och köpare är nöjda med guidar jag dig genom hela förmedlingsprocessen från start till mål. Jag värdesätter långsiktiga relationer och ser det...

Mäklare Oskar Persson
Mäklarbild saknas
Erik Lundvall

Erik Lundvall är mäklare på Jakobssons och förmedlar fritidshus, villor i Båstad, Förslöv, Grevie, Torekov, Västkusten, Västra Karup och Östra Karup.

Mäklare Erik Lundvall
Mäklarbild saknas
Anna Gustavsson

Anna Gustavsson är mäklare på Jakobssons och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Båstad, Förslöv, Grevie, Torekov, Västkusten, Västra Karup och Östra Karup.

Mäklare Anna Gustavsson

Jakobssons
Båtsmansgatan 14
269 77 Torekov

info@jajab.se

0431-36 35 00

www.jajab.se

Är du kontorschef på Jakobssons?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis