Rasmus Gladh, Mäklare på SkandiaMäklarna Tyresö & Älta
Toppmäklare

Rasmus
Gladh
Mäklare på SkandiaMäklarna

5 av 5 i betyg
Visa Rasmus rekommendationer

Om Rasmus Gladh

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Rasmus?

Att arbeta som fastighetsmäklare är någonting jag stormtrivs med då jag får hjälpa mina kunder genom deras kanske livs största affär. Varje individ är unik, har olika förutsättningar och preferenser vilket gör det oerhört viktigt att vara lyhörd och få en djupare förståelse för mina kunders önskemål. I mitt arbete håller jag hårt på kvalité, service och känner ett stort personligt ansvar och engagemang i var affär.
Att arbeta med mig innebär att du får en positiv, flexibel och väldigt tillgänglig mäklare som lyssnar och åtar mig era önskemål som mina egna. Med mycket hårt arbete, engagemang och vilja kommer framgång!

Vad skiljer Rasmus Gladh från andra mäklare?

Att känna sig trygg är väldigt viktigt och därför håller jag er uppdaterade i detalj genom hela processen. Jag strävar alltid efter att vara tydlig, transparent och ärlig genom hela processen och var de viktigaste momenten i försäljningen finns, samt har en konkret plan för hur arbetet görs för att du ska maximera försäljningspriset på din lägenhet! Strävan att göra lysande affärer där du som kund når och gärna överträffar mål och når maximalt försäljningspris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att bo och verka i samma kommun är en fantastisk sak. Den lokala kännedomen gör att jag alltid är uppdaterad om vad som händer i området, vart allt finns och även kan rekommendera härliga smultronställen som finns för både dig som säljare och våra spekulanter. Med en enorm inflyttning från andra kommuner är det fantastiskt att kunna lyfta alla områden och ge en känsla för hur det är att bo i Tyresö. Jag kan området och vet vad spekulanterna vill ha!
Tyresö är den kommunen som har nöjdast invånare i enligt SKI och det är enkelt att förstå.
Med de många utflyktsmålen, den härliga naturen och många sport och fritidsområden finns det någonting för alla. Med stor variation från små lägenheter till stora villor med sjötomt hittar jag en bostad som passar dig!

Hur marknadsför Rasmus sina bostadsförsäljningar?

En snygg förpackning med vackra, rättvisa bilder kommer inte utan eftertanke, jag hjälper er att förbereda er inför fotografering och har även mycket duktiga stylister som erbjuder styling och konsultationer. Marknadsföringen sker i så stor skala som möjligt, desto fler kanaler desto bättre förutsättning att maximera ert slutpris. Det sker både i digital, tryckt och personlig form och jag passar alltid på att nämna de bostäderna som förmedlas. Med ett stort kontaktnät och gott minne så finns möjligheten att para ihop köpare och säljare tidigt i processen om så önskas!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-05-06.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Rasmus säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Rasmus erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Rasmus Gladh
är mäklare på

Är du Rasmus Gladh?
Logga in och redigera din presentation här.