Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Anna Svanholm, Mäklare på SkandiaMäklarna Tyresö & Älta

Anna
Svanholm
Mäklare på SkandiaMäklarna

Om Anna Svanholm

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anna?

Min främsta arbetsuppgift som kontorschef är att driva utveckling av vårt kontor framåt. Vi har ett mål att alltid leverera mer än vad våra kunder förväntar sig av oss och att de alltid ska känna en trygghet när de anlitar oss. Vi ska vara den ledande mäklarbyrån på orten med de bästa och mest engagerade mäklarna. Vi ska erbjuda våra medarbetare de bästa säljutbildningarna och mitt mål är att varje medarbetare hela tiden ska utvecklas och tycka att det är roligt att utvecklas! Att se sina mäklare och ge dem rätt verktyg och stöd för att de kunna prestera men ändå ha ett sunt livsperspektiv och en balans mellan arbete och privatliv – det är min absolut viktigaste roll!

Vad skiljer Anna Svanholm från andra mäklare?

Jag blev 2017 utsedd till årets kontorschef på SkandiaMäklarna, en presigefylld utnämning men det viktigaste är att det är ett kvitto på att när du anlitar någon av mäklarna på vårt kontor får du alltid den bäst servicen. En trygg bostadsaffär med en engagerade och driven mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Tyresö sedan 2005 och drivit SkandiaMäklarna i Tyresö/Älta sedan 2010 . Att arbeta som fastighetsmäklare är något av det roligaste som finns. I mitt yrke får jag möjligheten att hjälpa köpare och säljare med deras livs kanske största affär - nämligen att sälja eller köpa en bostad. Att arbeta i Tyresö och Älta är en självklarhet för mig då jag själv är uppvuxen och bor i Tyresö med min familj. Här finns många av mina smultronställen, fråga mig när vi träffas, kanske avslöjar jag något.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-04-24.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Anna säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Anna erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Anna Svanholm
är mäklare på

Är du Anna Svanholm?
Logga in och redigera din presentation här.