Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Lovisa Hidesten, Mäklare på Sjöman Frisk Fastighetsmäkleri

Lovisa
Hidesten
Mäklare på Sjöman Frisk Fastighetsmäkleri

5 av 5 i betyg

Om Lovisa Hidesten

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lovisa?

Mitt intresse för försäljning i kombination med estetik, inredning och affärer ledde mig till att bli fastighetsmäklare. Mitt driv och min kämpaglöd som jag ger i varje affär är grunden till att jag har många återkommande kunder, och att mina försäljningar idag utgörs av tidigare säljare och köpare samt rekommendationer.

Vi på Sjöman Frisk är kända för att vara mycket omsorgsfulla med detaljerna. Som stolt representant för företaget företräder jag personliga helhetslösningar, finess och en försäljningsprocess som bygger på samverkan och förtroende. Hos Sjöman Frisk följer vi klientens tempo och riktar vårt fokus mot att hitta den rätta, snarare än den snabbaste köparen. Att sälja en bostad är ofta inte bara en ekonomisk, utan också en känslomässig affär. Som mäklare är mitt uppdrag att följa klienten genom en process där varje steg ska kännas bekvämt och rätt.

Vad skiljer Lovisa Hidesten från andra mäklare?

Om man gillar det man gör tror jag att både resultat och kundnöjdhet ökar och jag trivs verkligen med mitt arbete. Jag brinner för nöjda kunder och för att alltid ge det där lilla extra. Med ett stort engagemang och öga för detaljer ser jag till varje enskild persons behov, och driver hela säljprocessen så att både säljare och köpare ska känna sig nöjda. Från mina uppdragsgivare får jag ofta höra att jag är driven, professionell, engagerad, att de rekommenderar mig till andra och att de gärna vänder sig till mig igen när de ska sälja. Jag är också mycket stolt över att kunna berätta att jag förmedlat en av de dyraste lägenheterna i Sverige.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Östermalm/Gärdet ligger mig varmt om hjärtat då det är i den här delen av staden jag vuxit upp. Jag tycker att det här området har allt man behöver, kultur, arkitektur, härliga gröna områden och de bästa restaurangerna. Genom min uppväxt på Östermalm besitter jag en värdefull kunskap som jag har förvaltat noggrant under mina sju år som ledande fastighetsmäklare och området har varit mitt fokus så länge jag har varit fastighetsmäklare. Jag är numera verksam på Sjöman Frisk, en av de absolut främsta förmedlarna av lägenheter på Östermalm.

Hur marknadsför Lovisa sina bostadsförsäljningar?

Varje bostad har en specifik målgrupp och här gäller det dels att nå ut men också att kunna tillhandahålla en professionell upplevelse hela vägen från presentation på marknaden till visning! En av de saker som gör mig unik som förmedlare på marknaden är mitt kundregister där jag och mina kollegor vid varje ny försäljning tar tillvara de kunder som visat intresse och gör dem sökbara för framtida försäljningar. För oss som fastighetsmäklare är det ett otroligt bra verktyg då vi vet hur många köpare vi har och hur vi når dessa direkt. Samtliga mäklare har arbetat på kontoret under många och skapat fina kundrelationer. I kombination med vårt starka varumärke som borgar för trygghet och ett exklusivt marknadsföringspaket kommer våra bostäder synas mest och ha en väl underbyggd kampanj som säkerställer flest antal köpare.

• Matchning mot Sjöman Frisks omfattande kund- och köparregister (inledande underhandsarbete)
samt visningar för vissa utvalda spekulanter
• Fotografering med vår inredningsfotograf Jesper Florbrant
• Annonsering på sjomanfrisk.se & @sjomanfrisk, & hemnet.se m.fl.
• Öppna och privata visningar efter behov, alltid utförda av mig personligen
• Tryckta prospekt

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-08-31.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Lovisa säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Lovisa erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
LOVISAS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Lovisa Hidesten
är mäklare på

Är du Lovisa Hidesten?
Logga in och redigera din presentation här.