Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Filip Ullhag, Mäklare på Mäklarhuset Innerstan
Toppmäklare

Filip
Ullhag
Mäklare på Mäklarhuset

5 av 5 i betyg

Om Filip Ullhag

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Filip?

Jag har tillsammans med min erfarenhet och mitt driv vad som krävs för att du ska få ett maximerat slutpris. På visning av din lägenhet lämnar jag aldrig något åt slumpen, dina presumtiva köpare uppfattar mig som en seriös och trygg fastighetsmäklare som alltid är påläst, trevlig och professionell.

Jag är utöver min mäklarutbildning, utbildad beteendevetare och en säljare in i ryggmärgen. Som säljare har jag bland annat deltagit på över 40 fastighetsmässor i Sverige och utlandet så jag har vad som krävs för att lyfta fram just din bostads bästa egenskaper.

Vad skiljer Filip Ullhag från andra mäklare?

Jag är en energifylld, ung och hungrig mäklare med en strävan att alltid prestera på topp. Min uppgift från dag ett som mäklare har varit att ge mina kunder optimala förutsättningar för sin livs mest lyckade affär, och det har fungerat. Under mina år som fastighetsmäklare i Stockholms innerstad har jag haft förmånen att förmedla hundratals lägenheter och göra lika många kunder nöjda. Detta har lett till många stamkunder - nu vill jag att du blir nästa! På dagens marknad ska du inte lämna något åt slumpen, utan välj att anlita en mäklare som har en väl inarbetad och målmedveten arbetsmetod. Jag garanterar högsta möjliga slutpris och en trygg process för dig och dina köpare. Jag berättar gärna mer om hur jag jobbar under vårt möte.

Hur marknadsför Filip sina bostadsförsäljningar?

Både brett och målinriktat. Brett genom de stora bostadsportaler som finns och målinriktat genom spekulantregistret och sociala medier. Traditionellt har köparna sökt upp bostaden själv men idag förväntar sig kunderna att bostaden söker upp kunden på ett helt nytt sätt. Därför satsar Mäklarhuset stenhårt på att optimera bostadsannonserna i sociala medier så att intressanta bostäder alltid dyker upp i bostadsletarens dagliga flöde. Mäklarhuset är marknadsledande på Kungsholmen och har därför ett stort & aktivt spekulantregister med mängder av bostadsletare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-08-08.

Filip säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Filip erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Filip Ullhag
är mäklare på

Är du Filip Ullhag?
Logga in och redigera din presentation här.