Matilda Gustavsson, Mäklare på Mäklarhuset Innerstan

Matilda Gustavsson Mäklare på Mäklarhuset

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Matilda?

Jag älskar mitt jobb och brinner för både service och försäljning! Det jag vill uppnå i varje bostadsaffär är att precis som du få bäst betalt för just din bostad! Mitt mål och min arbetsmetod utgår ifrån att du som kund alltid ska känna att du har mitt fulla stöd genom hela processen. Genom ett seriöst arbetssätt där noggrannhet och förtroende ligger i fokus, lämnar vi ingenting till slumpen när vi jobbar för bäst pris för din affär!

"Jag vill säga tack för allt, fix, fotografering, hjälp med köp, rådgivning, tålamod och fingertoppskänsla! Du har varit fenomenal genom hela processen!"

"Tydlig, noggrann och hjälpsam. Så himla nöjd!"

"Vi fick så bra hjälp genom hela köpet, det finns ingenting att klaga på utan det har känts lätt hela vägen. Tack för allt du har fixat med och hjälpt oss med!"

Vad skiljer Matilda Gustavsson från andra mäklare?

Genom att under mina år ha jobbat med flera olika typer av försäljning har jag med mig en bred erfarenhet av försäljning från flera olika branscher. Jag lämnar inte affären åt sig själv utan jobbar aktivt och engagerat genom hela försäljningsprocessen med att hitta spekulanter och marknadsföra bostaden på bästa sätt, allt för att vi ska få bäst betalt för din bostad!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Marknaden i Stockholm är under ständig utveckling och kan variera stort mellan olika områden. Därför är det viktigt att analysera marknaden i specifikt det område där vi säljer. Är det närheten tlll skolor som är viktigast här? Eller är det kanske hur bra kommunikationerna är eller möjligen vart närmsta utegym finns? Att sälja in en bostad med sitt område handlar om att förstå sig på vad som är viktigt för dom som bor just där.

Hur marknadsför Matilda sina bostadsförsäljningar?

Bostäderna marknadsförs med fingertoppskänsla som är anpassad till era önskemål men även vad jag anser att er bostad behöver för att ni ska få så bra betalt som möjligt. Varmt välkomna att höra av er för att få veta mer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-02-15.

MATILDA SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Lidingö
 • Stockholm
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
MATILDA ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
Matilda har ännu inte fått några rekommendationer

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Matilda till din bostadsförsäljning.

Skriv en rekommendation om Matilda

MATILDA JOBBAR PÅ

Är du Matilda Gustavsson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis