MäklarOfferter

Anders Walldén

Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Anders Walldén
Svenska Mäklarhuset

Förändring hör livet till. Att hjälpa människor att förändra sitt boende är mitt stora engagemang. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003. Innan dess arbetade jag som arkitekt i ett 20-tal år, mycket med just bostäder. Jag vill påstå, att jag kan hus och bostäder! Jag kan också sälja och förmedla bostäder. Sedan flera år tillbaka föreläser jag för mäklarstudenter om hus och bostäder från olika tidsperioder. Annars förmedlar jag varje dag i veckan tomter, radhus, villor och lägenheter. Bjud hem mig till dig, så berättar jag vad jag kan göra för att hjälpa just dig att förändra ditt boende. Det kostar inget, bara lite tid i din kalender. Där du möjligtvis ser ett problem, kan jag se möjligheter.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Anders Walldén, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Anders Walldén samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Anders säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har arbetat länge som mäklare, varit med i både med- och motgång på marknaden. Att bostaden inte blir såld efter första visning, taggar mig bara att gå vidare med ytterligare marknadsföring och visningar. Det handlar inte bara om att ta emot och registrera bud. Ofta handlar det om att jobba för att få bud och ett bud till, dvs att mäkla i ordets verkliga mening. Jag är envis, vill gå i mål. Jag hjälper också ofta kunder i båda ändar, dvs. att hitta ett bra nytt boende och att sälja det nuvrande.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag kan erbjuda bredast möjliga marknadsföring. Bostaden ska synas på alla tillgängliga bostadsiter, på alla tänkbara digitala plattformar och under längre tid än vad som är standard på marknaden. Dessutom är jag proffs på visningar. Jag väntar inte bara på kundens frågor utan jag presenterar bostaden på att aktivt sätt med en slagkraftig presentation. På detta sätt börjar jag sälja in bostaden redan på visning.

Rekommendationer (0)

Anders har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Anders som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Anders Walldén

Anders jobbar som mäklare i Upplands Väsby och Sigtuna.

Objekttyper

Anders förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Anders erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Anders

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Anders

Anders Walldén är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svenska Mäklarhuset Sigtuna, Märsta & Upplands Väsby
Stjärna4,5/5
Svenska Mäklarhuset Sigtuna, Märsta & Upplands VäsbyNymärsta Gränd 6 2tr, 195 21 MärstaBrev sigtuna@smh.seTelefon 08 - 591 140 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare