Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Anders Walldén, Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Anders
Walldén
Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Om Anders Walldén

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anders?

Förändring hör livet till. Att hjälpa människor att förändra sitt boende är mitt stora engagemang. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003. Innan dess arbetade jag som arkitekt i ett 20-tal år, mycket med just bostäder. Jag vill påstå, att jag kan hus och bostäder! Jag kan också sälja och förmedla bostäder. Sedan flera år tillbaka föreläser jag för mäklarstudenter om hus och bostäder från olika tidsperioder. Annars förmedlar jag varje dag i veckan tomter, radhus, villor och lägenheter. Bjud hem mig till dig, så berättar jag vad jag kan göra för att hjälpa just dig att förändra ditt boende. Det kostar inget, bara lite tid i din kalender. Där du möjligtvis ser ett problem, kan jag se möjligheter.

Vad skiljer Anders Walldén från andra mäklare?

Jag har arbetat länge som mäklare, varit med i både med- och motgång på marknaden. Att bostaden inte blir såld efter första visning, taggar mig bara att gå vidare med ytterligare marknadsföring och visningar. Det handlar inte bara om att ta emot och registrera bud. Ofta handlar det om att jobba för att få bud och ett bud till, dvs att mäkla i ordets verkliga mening. Jag är envis, vill gå i mål. Jag hjälper också ofta kunder i båda ändar, dvs. att hitta ett bra nytt boende och att sälja det nuvrande.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Upplands Väsby är en fin kommun med naturen inpå knuten, samtidigt nära storstaden och Arlanda. Jag kan smultronställena, stigarna, vägarna. Jag kan caféerna, butikerna och stormarknaderna. Jag kan var skola och förskola finns. Var vårdcentral och apotek ligger.
Jag kan prisbilden på fastigheter och bostadsrätter. Jag kan visa hur prisutvecklingen ter sig både i ditt villaområde och i din bostadsrättsförening. Jag ser nu att marknaden börjar stabilisera sig efter en tuff period.

Hur marknadsför Anders sina bostadsförsäljningar?

Jag kan erbjuda bredast möjliga marknadsföring. Bostaden ska synas på alla tillgängliga bostadsiter, på alla tänkbara digitala plattformar och under längre tid än vad som är standard på marknaden. Dessutom är jag proffs på visningar. Jag väntar inte bara på kundens frågor utan jag presenterar bostaden på att aktivt sätt med en slagkraftig presentation. På detta sätt börjar jag sälja in bostaden redan på visning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-09-01.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Anders säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Sigtuna
 • Upplands Väsby
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Anders erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Anders Walldén
är mäklare på

Är du Anders Walldén?
Logga in och redigera din presentation här.