Öfverholms Fastighetsförmedling

Öfverholms Fastighetsförmedling

Öfverholms Fastighetsförmedling

Med god lokalkännedom och lång erfarenhet av marknaden i Sigtuna känner vi oss trygga med att erbjuda en kvalitetstjänst. En tjänst som involverar alla aspekter i en bostadsförsäljning, från marknadsföring till juridik, finansiering, inredning m.m.
Vi vill presentera er bostad från sin allra bästa sida. För att kunna göra detta går vi igenom med er vad som kan förbättras inför en försäljning. Ibland handlar det om något så litet som att måla om en vägg eller olja in en bänkskiva. Vi lägger ett värde i detaljerna som vi av erfarenhet vet gör skillnad.

Våra mäklare

Ragnar Öfverholm mäklare
Ragnar Öfverholm

Jag har ett stort personligt engagemang i mina försäljningar där jag alltid jobbar för att säljaren ska vara kontinuerligt uppdaterad och känna sig delaktig genom hela försäljningsprocessen.

Mäklare Ragnar Öfverholm
Malin Berggren mäklare
Malin Berggren

Att få vara en del att införliva drömmar är ynnest för mig, som inser att bostadsaffärer är en av våra största investeringar i livet och kan vara knepiga att få till om man inte anstränger sig det där lilla extra. Min styrka att skapa förtroende från både köpare och säljare är viktig för att göra en affär så lyckad som möjlig!

Mäklare Malin Berggren
Mäklarbild saknas
Agneta Öfverholm

Agneta Öfverholm är mäklare på Öfverholms och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sigtuna, Arlandastad, Märsta, Rosersberg, Steninge och Steningehöjden.

Mäklare Agneta Öfverholm

Öfverholms Fastighetsförmedling
Stora gatan 47
Sigtuna

ragnar@ofverholms.se

0705955451

www.ofverholms.se

Är du kontorschef på Öfverholms Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis