Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla & Jakobsberg

Svensk Fastighetsförmedling Järfälla & Jakobsberg

4,6 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla & Jakobsberg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Järfälla & Jakobsberg
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Sara Marshall mäklare
Sara Marshall

Mina många nöjda kunder är ett kvitto på att jag är bra på, och älskar, det jag gör - nämligen förmedlar bostäder och hjälper både köpare och säljare i en av de största affärerna i livet! Med min mångåriga erfarenhet, både av yrket och området, så lotsar jag köpare och säljare rätt genom hela processen. Tillsammans med dig/er skräddarsyr jag en försäljningsplan som motsvarar mina och era...

Mäklare Sara Marshall
Mäklarbild saknas
Sandra Nothin

Sandra Nothin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Sandra Nothin
Mäklarbild saknas
Lise Frosth

Lise Frosth är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Lise Frosth
Mäklarbild saknas
Mathias Lagerström

Mathias Lagerström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Håbo, Bålsta, Häggeby, Skokloster, Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll, Viksjö, Upplands-Bro, Bro och Kungsängen.

Mäklare Mathias Lagerström
Mäklarbild saknas
Frida Ahlstedt

Frida Ahlstedt är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Frida Ahlstedt
Mäklarbild saknas
Egor Peshkov

Egor Peshkov är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Egor Peshkov

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Jakobsberg och mäklare i Järfälla.

Svensk Fastighetsförmedling Järfälla & Jakobsberg
Gjutarplan 27
176 71 Järfälla

sf.jarfalla@svenskfast.se

08-580 201 50

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Järfälla & Jakobsberg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.