Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäkleriet Eskilstuna

Mäkleriet Eskilstuna

Mäkleriet Eskilstuna

Mäkleriet - en mäklare att lita på!

När du anlitar Mäkleriet Bostad blir du en del av en komplett mäklartjänst präglad av kvalitet, kompetens och personligt engagemang. Vi har erfarenhet från några av Sveriges största mäklarbyråer och har nu sett till att samla allt det bästa hos Mäkleriet Bostad.

Det absolut viktigaste för oss är det personliga mötet. Därför erbjuder vi alltid fri rådgivning tillsammans med ett personligt möte och muntlig värdering av din bostad. Mäkleriet Bostad är helt fristående och väljer själva våra samarbetspartners. Vi samarbetar med samtliga banker, men när du frågar oss om råd så rekommenderar vi alltid den eller de vi anser kommer passa just dig bäst.

Vi är lyhörda inför uppgiften och vägleder våra kunder i såväl juridiska som ekonomiska frågor under hela försäljningsprocessen, med målet att skapa trygghet hos både köpare och säljare.

I Mäkleriet Bostads mäklartjänst ingår alltid proffsfotograf, hög kvalitativt marknadsföringsmaterial och en genomtänkt exponering av din bostad. Hos oss ingår alltid deklarationshjälp efter avslutad försäljning.

När du anlitar en fastighetsmäklare från Mäkleriet Bostad kan du vara säker på att du får hjälp av en kunnig, engagerad och otroligt målmedveten fastighetsmäklare som kommer göra allt för att överträffa dina förväntningar!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Våra mäklare

Mikael Bergkvist mäklare
Mikael Bergkvist

Under mina år i branschen har jag fått förtroendet att förmedla över 700 bostäder. Jag har ett fokus på att alltid överträffa kundens förhoppningar och ger 100% i varje affär. Det viktigaste för mig är att både säljaren och köparen känner sig nöjda och vill rekommendera mig vidare efter avslutad affär - det är ett kvitto på att jag gjort ett bra jobb. Jag är driven, kompetent och erfaren. Jag...

Mäklare Mikael Bergkvist

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Eskilstuna.

Mäkleriet Eskilstuna
Fristadstorget 10
632 20 Eskilstuna

info@makleriet.se

016 - 706 10

Är du kontorschef på Mäkleriet Eskilstuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.