MäklarOfferter

Bremberg Fastighetsmäkleri

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Bremberg Fastighetsmäkleri.

Bremberg Fastighetsmäkleri
Mäklare2

Bremberg International Estate ligger bakom en unik affärsidé som bygger på diskreta försäljningar för de kunder som inte officiellt vill nå den öppna marknaden. De kunder som ser fördelen med stark marknadsföring i traditionella medier får det bästa av två världar. Fastigheter som når den öppna marknaden publiceras i ett unikt internt spekulantregister som består av kunder som söker fastigheter i specifika områden. Med tre väldigt starka ben. Lång erfarenhet av försäljning och förhandling. Kvalitetsbilder som kan publiceras i moderna inredningsmagasin. Det tredje benet som endast bygger på privata visningar ger vi dig som kund kraftiga fördelar. Vår mäklartjänst erbjuder väldigt god exponering av just din fastighet till väl utvalda spekulanter men även publicering i traditionella marknadsföringskanaler. Hur du än önskar att sälja din fastighet så skräddarsyr vi ett unikt koncept till just dig.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Bremberg Fastighetsmäkleri, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Bremberg Fastighetsmäkleri samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (2)

Mäklare som jobbar på Bremberg Fastighetsmäkleri.

Eric Bremberg
Eric BrembergBreveric@brembergestate.comTelefon070 - 458 93 00
Linda BrembergBrevlinda@bremberg.seTelefon072 - 944 24 98

Kontaktuppgifter

Adress:Eskadervägen 4183 54 TäbyKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare