MäklarOfferter
Hani Dowm
BetygStjärna4,5/5

Jag vill att du som säljare ska vara nöjd och jag strävar alltid efter att få högsta möjliga slutpris för din bostad. För att uppnå detta ger jag alltid 100% för att hitta köpare som ser värdet i just din bostad.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Hani Dowm, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Hani Dowm samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Hani säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Det som utmärker mig förutom mitt stora personliga engagemang och expertis inom olika kunskapsområden, ett nytänkande och kreativt förhållningsätt.
Mitt mål är att alltid kunna övertrumfa kundens förväntningar och därför kan du som kund alltid förvänta dig 100% i varje affär.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt. Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida, hemnet m.fl, men även på aftonbladet. Utöver exponeringen på webben läggs det upp i våra skyltfönster på kontoret som ligger mitt på fristadstorget. Vidare publicerar jag även bostaden i våra spekulantregister där köpare som varit på visningar av liknande objekt finns. I detta register blir dem meddelade om just din bostad.
Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf som sedan mynnar ut i professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer.

Har du andra önskemål på ytterligare marknadsföring, tveka inte att tycka till. Jag är trotsallt expert inom digital marknadsföring då detta tidigare varit mitt yrke.

Rekommendationer (2)

Hani Dowm har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Catharina H.+6 mån.
Sålde villa i Eskilstuna

Hani är en trevlig mäklare som ordnade med en riktig snabb försäljning. Kunnig och engagerad så han rekommenderas absolut.

Kimmo H.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Eskilstuna

Hani är en bra mäklare som skötte försäljningen snabbt och smidigt. Han är friktionsfri och jag är mycket nöjd. Rekommenderar andra säljare att anlita honom!

Lämna omdöme

Här mäklar Hani Dowm

Hani jobbar som mäklare i Eskilstuna.

Objekttyper

Hani förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Hani erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Hani

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare