Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarringen Täby

Mäklarringen Täby

4,9 av 5 i betyg
Mäklarringen Täby

Din bostad är värd en riktigt bra fastighetsmäklare.
Låt Mäklarringen Täby vara en del av ditt livs viktigaste bostadsaffär!
Vi tror att ett heltäckande servicepaket och en engagerad mäklare är vad som skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning.

Mäklarringen Täby hjälper dig att både köpa och sälja din bostad!
Kontakta oss på Mäklarringen Täby så berättar vi gärna mer om våra tjänster som lyfter fram din bostad på ett attraktivt sätt. Vi erbjuder ett heltäckande servicepaket där vi förenklar för dig genom att ta hand om din försäljning. Det kan röra sig om allt från flyttstädning och flytthjälp till finansiering och besiktning.

Vi har ett gediget spekulantregister för Täby så kontakta oss, oavsett om du ska sälja eller köpa bostad.

Varmt välkommen!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarringen Täby
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Filip Gröholt mäklare
Filip Gröholt

Mig ska ni anlita om ni vill ha det absolut högsta slutpriset och vara 100% nöjda med er försäljning. Jag lämnar ingenting åt slumpen och kommer driva på tills det att vi har nått det absolut högsta...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Filip Gröholt
Catharina Ek mäklare
Catharina Ek

Mitt mål att överträffa mina kunder, både köpare och säljare och alltid leverera toppresultat. Det är jätteviktigt för mig och driver mig framåt som mäklare.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Catharina Ek
Emil Gerdin mäklare
Emil Gerdin

Åkersberga är mitt revir och min hemmaplan. Jag är född och uppvuxen i kommunen, känner till varje stig och genväg och har även varit bosatt i de flesta områdena. Jag drivs av att hitta den absolut bästa lösningen för mina kunder och just deras situation samt nå de två, för mig, självklara målen; en trygg affär och absolut bäst betalt. Med erfarenhet av bostadsrätts-, fritidshus- och...

Mäklare Emil Gerdin
Alf Jonsson mäklare
Alf Jonsson

Erfaren mäklare som är känd för mitt engagemang och höga tillgänglighet, hamnar i topp i genomförda kundundersökningar.

Mäklare Alf Jonsson
Georg Kanegärd mäklare
Georg Kanegärd

Jag är uppvuxen i Täby, bosatt på Resarö i Vaxholm och har aktivt förmedlat bostäder över hela Norrort sedan 1994. Min lokalkännedom är mycket stor och mitt kontaktnät utbrett. I dag äger jag Mäklarringen Vaxholm, Täby & Österåker där jag är verksam. Jag är även delägare i Mäklarringen Kungsholmen, Haninge och Danderyd. Kunder beskriver mig som inlyssnande, väl förberedd och målinriktad. Jag...

Mäklare Georg Kanegärd
Carina Rosendahl mäklare
Carina Rosendahl

Jag heter Carina Rosendahl och är bosatt på Resarö. Jag har arbetat som mäklarassistent från år 2000 och verksam mäklare från år 2003. Jag förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Med min bakgrund i kommunen har jag stor områdeskunskap och kan svara på det mesta när det gäller viktiga frågor kring barnomsorg, kommunikationer och hockyhallar m.m som kan vara viktiga frågor.

Mäklare Carina Rosendahl
Peter Ek mäklare
Peter Ek

Vill du ha en trygg affär och bra betalt så är jag rätt mäklare för din bostad

Mäklare Peter Ek
Arash Jamie mäklare
Arash Jamie

Arash Jamie är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Vallentuna och Brottby.

Mäklare Arash Jamie
Mäklarbild saknas
Markus Lindhé

Markus Lindhé är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Vallentuna och Brottby.

Mäklare Markus Lindhé
Mäklarbild saknas
Adam Lindberg

Adam Lindberg är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark och Viggbyholm.

Mäklare Adam Lindberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Täby.

Mäklarringen Täby
Näsbydalsvägen 19a
18379 TÄBY

taby@maklarringen.se

08-587 609 15

Är du kontorschef på Mäklarringen Täby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.