Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarringen Haninge

Mäklarringen Haninge

5 av 5 i betyg
Mäklarringen Haninge

Mäklarringen är en rikstäckande mäklarkedja med många lokalkontor. Haningekontoret har suttit i nuv. ljusa och trevliga lokaler alldeles invid Haninge Centrum sedan 2005.
Vi som driver Mäklarringen i Haninge är två mycket erfarna mäklare - Frances Rose och Roger Engblom - som tillsammans har varit yrkesverksamma i hela 33år! Våra kunder är ofta återkommande eller kommer till oss på rekommendation då vi alltid strävar efter 100% kundnöjdhet. Trygghet, engagemang och kunskap är några av våra ledord.
Varmt välkommen att höra av dig eller kom förbi!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarringen Haninge
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Frances Rose mäklare
Frances Rose

Jag är kunnig, driven och mån om mina kunder. Den främsta anledningen till att anlita mig är även min höga kundnöjdhet med många återkommande kunder samt min långa erfarenhet av bostadsförsäljningar främst i Haninge kommun med omnejd där jag har arbetat sedan 1998.

Mäklare Frances Rose
Roger Engblom mäklare
Roger Engblom

Utsedd av Hemnet till Haninges mest trovärdiga mäklare 2018 och bäst betyg av kunderna 2018. Det säger en del om hur jag arbetar - 100% kundnöjdhet är målet. Med mitt breda kontaktnät når jag flest kunder och jag gör allt för att du ska få bäst betalt för din bostad!

Mäklare Roger Engblom

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Haninge.

Mäklarringen Haninge
Runstensvägen 6
13638 Handen

haninge@maklarringen.se

08-745 82 80

Är du kontorschef på Mäklarringen Haninge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.