Vera Lisenstedt, Mäklare på Lisenstedt Fastighetsförmedling

Vera
Lisenstedt
Mäklare på Lisenstedt Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Veras rekommendationer

Om Vera Lisenstedt

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Vera?

Min statistik talar för sig själv: Har endast ca 3 st osålda bostäder under en 10 års period och levererar vanligtvis ett kontrakt inom 12 dagar efter annonsering påbörjats (enligt svensk mäklarstatistik). Jag försöker alltid göra mitt yttersta vid varje enskild försäljning och vill att du som kund ska känna dig delaktig från start till mål. Jag är en tävlingsmänniska såväl i yrkeslivet som privatperson och är nöjd först när jag levererat mitt yttersta, dvs ett högt slutpris - men viktigast av allt är att du som uppdragsgivare känner dig sedd och är nöjd. Jag försöker alltid hitta det som gör din bostad unik, utöver erbjuda bästa möjliga visningstiderna - för att du som säljare ska få så högt betalt som möjligt. Titta gärna på mina historiska försäljningspriser och rekommendationer, så hoppas jag att vi ses när du känner dig redo.

Vad skiljer Vera Lisenstedt från andra mäklare?

Jag jobbar med få uppdrag åt gången för att erbjuda högsta möjliga service till säljare och deras spekulanter. Detta för att kunna ta hand om spekulanterna medans intresset för bostaden finns kvar såväl som leverera en genomtänkt annons. Exempel taget från verkligheten: Jag tog över ett uppdrag som annan mäklare inte lyckas leverera ett kontrakt trots 101 dagars marknadsföring. Ett tufft utgångsläge då bostaden behövde verkligen bli såld och med minimal paus från nätet pga att säljarna vid det här laget hunnit tillträda sin nya bostad och stod med dubbla boendekostnader. Lyckades trots förutsättningarna leverera ett kontrakt inom 1 vecka från första visningen. Ett scenario jag lyckats leverera flera gånger, men ogillar att hamna i och en situation som en säljare inte ska behöva hamna i; om man valt sin mäklare med omsorg. Störst är inte alltid bäst utan engagemanget är mycket viktigare. Säljaren förlorade 25.000 kr på styling utförd vid första försöket genom den andra mäklaren, utöver dubbla driftkostnader samt lånekostnader för två bostäder.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi har en bra efterfrågan och möter köpare från nästintill alla väderstreck i Sverige, vilka letar bostad i Trollhättan med omnejd. Bostadsmarknaden har i det stora hela varit het sedan vi öppnade i staden år 2012 och på vårt kontor har vi inte behövt göra mer än ett försök för att få uppdragen sålda. Närheten till Göteborg tack vare pendeltåget, men även flygplatsen med direktflyg till ex. Stockholm har sin bidragande faktor utöver högskolan, kanalen som går rakt igenom staden, närheten till natur men även arbetsplatser såsom exempelvis sjukhset Näl.

Hur marknadsför Vera sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför uppdragen brett efter överrenskommelse med uppdragsgivarna, dvs. varje försäljningsplan är unik och efter samråd med kunden. Vanligast är att uppdragen exponeras på bland annat vår hemsida, Hemnet, facebook etc men vi är inte begränsade på något sätt utan lyssnar in om ni som säljare har önskemål om vart annonsering önskas ske. Vill en säljare inte att bostaden ska annonseras på ex. internet så är vi lyhörda för det och har lyckats få det sålt ändå, tack vare ett bra upparbetat kundregister där vi vet vad våra kunder vill ha. Vi använder oss av professionella fotografer, stylar upp bostäderna om kunden vill och tar fram ett påkostat visningsmaterial. Visningar erbjuds obegränsat antal. Exakt vad vi kan erbjuda får ni veta vid ett möte om så önskas.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vera säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Lilla Edet
 • Trollhättan
 • Vänersborg
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Vera erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Vera Lisenstedt
är mäklare på

Är du Vera Lisenstedt?
Logga in och redigera din presentation här.