MäklarOfferter
Vera Lisenstedt
BetygStjärna4,5/5
Lisenstedt Fastighetsförmedling

Min statistik talar för sig själv: Har endast ca 3 st osålda bostäder under en 10 års period och levererar vanligtvis ett kontrakt inom 12 dagar efter annonsering påbörjats (enligt svensk mäklarstatistik). Jag försöker alltid göra mitt yttersta vid varje enskild försäljning och vill att du som kund ska känna dig delaktig från start till mål. Jag är en tävlingsmänniska såväl i yrkeslivet som privatperson och är nöjd först när jag levererat mitt yttersta, dvs ett högt slutpris - men viktigast av allt är att du som uppdragsgivare känner dig sedd och är nöjd. Jag försöker alltid hitta det som gör din bostad unik, utöver erbjuda bästa möjliga visningstiderna - för att du som säljare ska få så högt betalt som möjligt. Titta gärna på mina historiska försäljningspriser och rekommendationer, så hoppas jag att vi ses när du känner dig redo.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Vera Lisenstedt, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Vera Lisenstedt samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Vera säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag jobbar med få uppdrag åt gången för att erbjuda högsta möjliga service till säljare och deras spekulanter. Detta för att kunna ta hand om spekulanterna medans intresset för bostaden finns kvar såväl som leverera en genomtänkt annons. Exempel taget från verkligheten: Jag tog över ett uppdrag som annan mäklare inte lyckas leverera ett kontrakt trots 101 dagars marknadsföring. Ett tufft utgångsläge då bostaden behövde verkligen bli såld och med minimal paus från nätet pga att säljarna vid det här laget hunnit tillträda sin nya bostad och stod med dubbla boendekostnader. Lyckades trots förutsättningarna leverera ett kontrakt inom 1 vecka från första visningen. Ett scenario jag lyckats leverera flera gånger, men ogillar att hamna i och en situation som en säljare inte ska behöva hamna i; om man valt sin mäklare med omsorg. Störst är inte alltid bäst utan engagemanget är mycket viktigare. Säljaren förlorade 25.000 kr på styling utförd vid första försöket genom den andra mäklaren, utöver dubbla driftkostnader samt lånekostnader för två bostäder.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför uppdragen brett efter överrenskommelse med uppdragsgivarna, dvs. varje försäljningsplan är unik och efter samråd med kunden. Vanligast är att uppdragen exponeras på bland annat vår hemsida, Hemnet, facebook etc men vi är inte begränsade på något sätt utan lyssnar in om ni som säljare har önskemål om vart annonsering önskas ske. Vill en säljare inte att bostaden ska annonseras på ex. internet så är vi lyhörda för det och har lyckats få det sålt ändå, tack vare ett bra upparbetat kundregister där vi vet vad våra kunder vill ha. Vi använder oss av professionella fotografer, stylar upp bostäderna om kunden vill och tar fram ett påkostat visningsmaterial. Visningar erbjuds obegränsat antal. Exakt vad vi kan erbjuda får ni veta vid ett möte om så önskas.

Rekommendationer (2)

Vera Lisenstedt har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Bengt H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Trollhättan

Självklart kan jag rekommendera Vera som tog han om min försäljning. Hon är engagerad inom försäljningen och är kunnig inom sitt område. Jag är supernöjd och kan ge Vera 10/10 stjärnor.

Fredrik O.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Trollhättan

Vera är mycket snäll och trevlig. Hon är driven och engagerad.

Lämna omdöme

Här mäklar Vera Lisenstedt

Vera jobbar som mäklare i Trollhättan, Vänersborg och Lilla Edet.

Objekttyper

Vera förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Vera erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Vera

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Vera

Vera Lisenstedt är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Lisenstedt Fastighetsförmedling
Stjärna4,5/5
Lisenstedt FastighetsförmedlingKungsgatan 45, 461 30 TrollhättanBrev info@lisenstedt.seTelefon 0520 - 52 60 30
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare