Erik Harder, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Erik
Harder
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Eriks rekommendationer

Om Erik Harder

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Erik?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare på Värmdö sedan 2009 och jobbar med alla fastighetstyper. Mina bästa verktyg för att få helnöjda köpare och säljare är noggrannhet, kunskap om området och ett gediget engagemang i varje bostadsaffär.
Värmdö är verkligen en underbar plats att bo och arbeta på. Jag gillar variationen i jobbet med villor, fritidshus, tomter och lägenheter lika mycket som jag gillar skärgården och årstidernas växlingar.
Favoritställen för mig är Älvsala och Bullandö med samlingspunkten Bullandö Marina, men jag gillar också mer centrala villaområden som Mörtnäs och Hagaberg.
Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig genom hela processen, fram till ett riktigt bra resultat. Ser fram emot att höra från dig!

Vad skiljer Erik Harder från andra mäklare?

Jag jobbar alltid målmedvetet med varje affär och min ambition är att överträffa säljarens förväntningar. Eftersom varje bostadsförsäljning är unik med olika förutsättningar och målgrupper har jag rätt verktyg för att bostaden ska bli såld tryggt, snabbt och till maximalt försäljningspris.
Genom lång erfarenhet och bra utbildning från KTH inom byggteknik är jag bättre rustad än de flesta att kunna svara på många av de frågor kunderna har på just din fastighet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har bott på Värmdö sedan början av 90-talet och insåg snabbt att det är här man ska bo, mitt i skärgården, skog och frisk luft men ändå i närheten av storstaden.
Värmdö växer konstant med fler inflyttade, och så också bomarknaden. Vi har genom åren sett hur nya områden växer upp och etableras och intresset för vår kommun ökar stadigt.

Hur marknadsför Erik sina bostadsförsäljningar?

Väljer ni att samarbeta med mig som mäklare så ges möjligheten att marknadsföra fastigheten på Hemnet, Länsförsäkringars hemsida, Bovision m.m. Dessutom använder vi sociala medier; Facebook och Instagram via vår samarbetspartner AdFenix som garanterar minst 4 000, intresserade av just er bostad i Stockholmsområdet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Erik säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Erik erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ERIKS prospekt

Erik Harder
är mäklare på

Är du Erik Harder?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis