MäklarOfferter
Maria Hermansson
BetygStjärna4,5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan år 2012 och förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter. Engagerad, noggrann och påläst är några egenskaper som jag värdesätter högt och som tydligt avspeglas i mitt arbete. Med ett brinnande hjärta för bostadsaffärer och nöjda kunder, så eftersträvar jag alltid lyckade försäljningar och att överträffa mina kunders förväntningar. Att få arbeta för ett starkt varumärke som Länsförsäkringar samt med duktiga och drivande kollegor inspirerar mig till att utvecklas och förbättras varje dag.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Maria Hermansson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Maria Hermansson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Maria säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Som Länsförsäkringar-mäklare och med Länsförsäkringars fulla stöd har jag möjlighet att erbjuda mina kunder en helhetstjänst med både fastighetsförmedling, bank och försäkring – Detta gör oss unika! På vårt kontor har vi dessutom flera mäklarassistenter som sköter det administrativa så att jag kan fokusera till fullo på mina kundkontakter, allt för att skapa de bästa förutsättningarna för en framgångsrik affär.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

För mig handlar mitt jobb mycket om kreativitet, att hitta lösningar i olika situationer. Att driva säljprocessen proaktivt och affärsmässigt är några av mina bästa styrkor. Förutom annonsering på de kända hemsidorna samt att vi alltid utför våra bostadsfotograferingar med professionell fotograf, så använder vi oss mycket av sociala medier för våra bostadsannonser. Våra objektsbeskrivningar trycks på tryckeri och jag har alltid en muntlig presentation på visningen för att säkerställa att våra köpare har bästa möjliga beslutsunderlag. Besök gärna en av mina visningar för att se hur jag jobbar!

Rekommendationer (4)

Maria Hermansson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 4 omdömen
Amanda B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Värmdö

Jag blev nöjd med Maria Hermansson som mäklare. Hon gjorde ett ett arbete!

Åsa L.+6 mån.
Sålde villa på Värmdö

Maria Hermansson var trevlig, återkopplade, gav oss tydlig information och hjälpte till med en del extra grejer. Hon var super bra som mäklare!

Magnus T.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Värmdö

Jag tyckte Maria Hermansson gav ett tryggt intryck och att hon hade koll på läget gällande försäljningen. Vi hade god kommunikation och jag rekommenderar henne som mäklare!

Ewa F.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Johanneshov

Maria kändes ärlig och var förtroendeingivande. Hon skötte allt helt perfekt och jag kommer definitivt vända mig till henne om jag säljer i framtiden.

Lämna omdöme

Här mäklar Maria Hermansson

Maria jobbar som mäklare Värmdö.

Objekttyper

Maria förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Maria erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Maria

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Maria

Maria Hermansson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Stjärna4,6/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling VärmdöOdelbergs väg 3, 134 30 GustavsbergBrev varmdo@lansfast.seTelefon 08 - 403 053 40
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare