Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Victoria Knaller, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Victoria
Knaller
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg

Om Victoria Knaller

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Victoria?

Att byta bostad är för de flesta människor den största affären man gör i livet. Min uppgift är att göra den till ditt livs bästa! I mitt arbete är god kunskap, högsta kvalitet och ett personligt engagemang en självklarhet. Jag har ett genuint intresse för människorna jag möter och jag har alltid målsättningen att överträffa mina kunders förväntningar. Nöjda kunder är det som hela tiden driver mig att prestera mitt yttersta. Jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris.

Vad skiljer Victoria Knaller från andra mäklare?

Jag har jobbat med försäljning under hela mitt yrkesverksamma liv. Jag började min karriär inom IT och sålde videokonferenslösningar och har sedan jobbat flera år inom mediakoncernen Schibsted. Att bli fastighetsmäklare är mitt livs bästa karriärsbeslut. Jag älskar verkligen mitt jobb och är övertygad om att det påverkar resultatet. Jag vill att ni ska lita på att jag, genom min livserfarenhet och gedigna säljbakgrund kommer att vara en pålitlig, kunnig och professionell person att hålla i handen genom hela bostadsprocessen, oavsett om ni önskar sälja ert boende eller om ni är på jakt efter något nytt.
Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Välkommen till fantastiska Värmdö, Sveriges vackrast belägna kommun! Värmdö står liksom modell för svensk idyll, där den ligger mitt i skärgården. Här finns de grå klipporna, båtlivet, trähusen och den lite karga grönska vi förknippar med skärgårdslivet, bara 20 kilometer från Slussen i Stockholm.
Efter att själv ha bott på Värmdö i över 10 år så känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till alla skolor, cafeér, promenadstråk, matbutiker och busstationer. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Hur marknadsför Victoria sina bostadsförsäljningar?

Själva bostadsannonsen läggs givetvis upp på de vanliga säljkanalerna: Vår egna hemsida, Hemnet mm. Vi jobbar även mycket med sociala medier där vi vill fånga upp både Värmdöbor men även spekulanter som inte upptäckt Värmdö ännu, men kanske visat intresse för bostäder i andra liknande kommuner. Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i vårt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt blir meddelad om just din bostad. Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial såsom visningsbroschyrer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-12-08.

Victoria säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Victoria erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Victoria Knaller
är mäklare på

Är du Victoria Knaller?
Logga in och redigera din presentation här.