MäklarOfferter
BetygStjärna4,5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Att byta bostad är för de flesta människor den största affären man gör i livet. Min uppgift är att göra den till ditt livs bästa! I mitt arbete är god kunskap, högsta kvalitet och ett personligt engagemang en självklarhet. Jag har ett genuint intresse för människorna jag möter och jag har alltid målsättningen att överträffa mina kunders förväntningar. Nöjda kunder är det som hela tiden driver mig att prestera mitt yttersta. Jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Victoria Knaller, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Victoria Knaller samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Victoria säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har jobbat med försäljning under hela mitt yrkesverksamma liv. Jag började min karriär inom IT och sålde videokonferenslösningar och har sedan jobbat flera år inom mediakoncernen Schibsted. Att bli fastighetsmäklare är mitt livs bästa karriärsbeslut. Jag älskar verkligen mitt jobb och är övertygad om att det påverkar resultatet. Jag vill att ni ska lita på att jag, genom min livserfarenhet och gedigna säljbakgrund kommer att vara en pålitlig, kunnig och professionell person att hålla i handen genom hela bostadsprocessen, oavsett om ni önskar sälja ert boende eller om ni är på jakt efter något nytt.
Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Själva bostadsannonsen läggs givetvis upp på de vanliga säljkanalerna: Vår egna hemsida, Hemnet mm. Vi jobbar även mycket med sociala medier där vi vill fånga upp både Värmdöbor men även spekulanter som inte upptäckt Värmdö ännu, men kanske visat intresse för bostäder i andra liknande kommuner. Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i vårt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt blir meddelad om just din bostad. Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial såsom visningsbroschyrer.

Rekommendationer (3)

Victoria Knaller har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Tina K.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Värmdö

Jag är otroligt nöjd med Victoria. Hon har varit så hjälpsam, ordentlig och väldigt kommunikativ. Jag rekommenderar henne varmt.

Rozina K.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Värmdö

Victoria skötte min försäljning väldigt smidigt och enkelt. Jag är jättenöjd och kan absolut rekommendera henne!

Maria N.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Värmdö

Victoria skötte allt utmärkt och ordnade med en riktigt bra försäljning. jag känner mig väldigt nöjd och kan absolut rekommendera henne vidare.

Lämna omdöme

Här mäklar Victoria Knaller

Victoria jobbar som mäklare i Nacka, Värmdö och Henriksdal.

Objekttyper

Victoria förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Victoria erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Victoria

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Victoria

Victoria Knaller är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Stjärna4,7/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling VärmdöOdelbergs väg 3, 134 30 GustavsbergBrev varmdo@lansfast.seTelefon 08 - 403 053 40
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare