Jägholm Norrortsmäklarna Täby

Jägholm Norrortsmäklarna Täby

5 av 5 i betyg
Jägholm Norrortsmäklarna Täby

Med över 30 års erfarenhet i Täby kan vi verkligen säga att VI KAN TÄBY!

Vi ser vårt yrke som ett hantverk och har alltid legat i framkant när det gäller tjänster och produkter som ökar din bostads attraktionsvärde. Därför kan vi erbjuda konkurrenskraftiga arvoden. Vi finns representerade i tre kommuner i Norrort och alla mäklare är handplockade för att de är experter på respektive område.

Vi tar vår förmedlarroll på väldigt stort allvar och därför uppskattas vi av både säljare och köpare. Vår absolut bästa marknadsföring är alla nöjda kunder som rekommenderar oss. När ni anlitar oss så får ni inte bara en duktig och engagerad mäklare. Ni får tillgång till ett fastighetsmäkleri med gedigen kunskap om bostäder och juridiken kring detta. Försäljningen skall vara en behaglig resa och vi brukar prata om tryggheten från start till mål. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan göra ert livs bästa bostadsaffär.

Jägholm Norrortsmäklarna Täby
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

John Jägholm mäklare
John Jägholm

Många säger att man föds till säljare men jag är framodlad fastighetsmäklare som är född och uppvuxen i Norrort och varit med i mäklarbranschen i hela mitt liv. Jag arbetar alltid för att nå ett högt slutpris, att återkoppla regelbundet och att göra er bostadsresa så trygg som möjligt. För mig är mäkleri inte bara ett jobb, utan en livsstil. Hör av dig till mig så berättar jag mer om hur vi...

Mäklare John Jägholm
Jan Jägholm mäklare
Jan Jägholm

Som uppvuxen och boende i Täby i över 40 år så kan jag varje gata och har troligen under åren sålt flera av era grannhus eller grannlägenheter. Ni kanske själva köpte huset eller er lägenhet via mig eller mina kollegor på Jägholm Norrortsmäklarna. Den stora tryggheten jag kan ge er vid er försäljning är att detta har jag gjort långt över 1000 gånger tidigare så ingen situation, förhandling...

Mäklare Jan Jägholm
Oskar Jägholm mäklare
Oskar Jägholm

Uppvuxen i Norrort med ett stort kontaktnät och god lokalkännedom. Mina styrkor är en hög servicegrad med personligt engagemang, snabb återkoppling och stor social kompetens. Jag gör alltid mitt yttersta för att både köpare och säljare skall vara så nöjda att de rekommenderar mig till vänner och bekanta. För rekommendationer är ju alltid den bästa reklam man kan få.

Mäklare Oskar Jägholm
Anders Appelqvist mäklare
Anders Appelqvist

Med 20 år i branschen är det inte omöjligt att jag tidigare har sålt er bostad, säkerligen har jag sålt några av era grannars bostäder genom åren - om inte gör jag det gärna nu. Erfarenhet kostar inget extra! Hör av dig till mig så berättar jag mer om hur vi tillsammans kan göra en smidig och bra bostadsaffär! För mig är din bostadsaffär unik!

Mäklare Anders Appelqvist
Jenny Stadvall mäklare
Jenny Stadvall

Här har ni en mäklare med högsta servicenivå och som verkligen gör allt för att ni som kunder ska bli så nöjda som det bara går! Jag är noga med återkppling, ger tips och vägledning genom hela försäljningsprocessen och strävar alltid för att vi tillsammans ska nå högsta möjliga slutpris och att hela försäljningsprocessen ska kännas säker och smidig. Varmt välkomna att kontakta mig!

Mäklare Jenny Stadvall
Mats Norman mäklare
Mats Norman

Med lång erfarenhet av bostadsmarknaden i Täby och en omfattande mäklarkunskap i ryggen, kan jag fokusera på det väsentliga i affären, besvara dina frågor och skapa trygghet. Självklart är snabbhet, smidighet och service de viktigaste ledorden. Född och uppväxt i Viggbyholm, Täby. Registrerad mäklare sedan 1993, på Jan Jägholm Norrortsmäklarna sedan 1999 och delägare sedan 2012. Har även...

Mäklare Mats Norman
Mäklarbild saknas
Filip Åkerlund

Filip Åkerlund är mäklare på Jägholm Norrortsmäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Danderyd, Norrtälje, Täby, Vallentuna och Österåker.

Mäklare Filip Åkerlund

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Täby.

Jägholm Norrortsmäklarna Täby
Södervägen 30
183 69 Täby

taby@jagholm.se

08-732 50 00

jagholm.se

Är du kontorschef på Jägholm Norrortsmäklarna Täby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis