MäklarOfferter

Jägholm Norrortsmäklarna

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Jägholm Norrortsmäklarnas samtliga 8 mäklare och 2 kontor.

Jägholm Norrortsmäklarna
BetygStjärna4,9/5
Kontor2
Mäklare8

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Jägholm Norrortsmäklarna, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Jägholm Norrortsmäklarna samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Jägholm Norrortsmäklarna - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Jägholm Norrortsmäklarnas samtliga kontor ligger.

Om Jägholm Norrortsmäklarna

Jägholm Norrortsmäklarna är en mäklarbyrå som grundades 1989 i Täby. Mäklarfirman är ett familjeföretag och är inte bunden till någon mäklarkedja. Detta innebär att Jägholm Norrortsmäklarna kan skräddarsy och anpassa varje försäljning efter de förutsättningar och önskemål som finns. Ledorden för Jägholm Norrortsmäklarna är: hög servicenivå, snabb återkoppling och noggrannhet.

När du funderar på att sälja eller köpa en bostadsrätt eller en villa i Täby, Vallentuna, Österåker och Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta Jägholm Norrortsmäklarna. De erbjuder en professionell mäklarfirma med engagerade och duktiga mäklare som är specialiserade på bostäder i Norrort. Genom att begränsa det geografiska området kan alla fastighetsmäklare på Jägholm Norrortsmäklarna vara fullt uppdaterade på lokalområdet. De känner till alla förskolor och skolor och vet var fina grönområden finns och var det bästa badplatserna ligger. Mäklarna kan också tipsa om restauranger, caféer och affärer och berätta hur de allmänna kommunikationerna fungerar. Jägholm Norrortsmäklarna mäklarkontor ligger på Viggbygärdet i Täby men mäklarbyrån finns även representerade med mäklarkontor i Vallentuna, Norrtälje och Österåker.

Mäklare i Täby

Täby är ett vackert bostadsområde norr om Stockholm. Här finns omväxlande natur, närhet till både sjöar och kusten och många fina bostadsområden. I Täby finns också många bra skolor, ett rikt föreningsliv och goda kommunikationer. Med Roslagsbanan kan du till exempel ta dig in till centrala Stockholm på under 20 minuter. Är du intresserad av att sälja eller köpa en bostadsrätt, en villa eller ett radhus i Täby är du välkommen att kontakta en fastighetsmäklare på Jägholm Norrortsmäklarna. Mäklarbyrån förmedlar även fritidshus, tomter och nyproduktion.

Engagerade och professionella mäklare

På Jägholm Norrortsmäklarna arbetar mäklare som med stor trygghet och ett personligt engagemang. Mäklaren är ett stöd för både säljare och köparen i säljprocessen och finns för att vägleda och svara på alla frågor och funderingar som dyker upp längs vägen. Med mäklarbyråns starka koncept och duktiga mäklare får varje objekt god exponering och detta leder till riktigt bra avslut. Jägholm Norrortsmäklarna förmedlar bostäder, tomter och kommersiella fastigheter i hela Norrort. 

Värdering av bostad

Att sätta rätt utgångspris på en bostad är ofta helt avgörande för hur bra affären blir och därför är värderingen en viktig början i säljprocessen. Mäklare på Jägholm Norrortsmäklarna använder sina kunskaper i värderingsarbetet tillsammans med information om bostadspriserna i området och bostadsmarknadens utveckling. Värderingen görs på plats i bostaden.

Jägholm Norrortsmäklarna erbjuder även en tjänst som de kallar Säljklar. Väljer kunden denna tjänst förbereds bostaden så långt det är möjligt inför en framtida försäljning. Mäklaren tillsammans med säljaren samlar till exempel in så mycket information som möjligt om bostaden, allt från ritningar och driftskostnader till årsredovisning om det handlar om en bostadsrätt och eventuella servitut. Säljaren får också tips på hur hen på enkla sätt kan öka värdet på bostaden. Sedan tas fotografier och mäklaren sätter ihop en objektsbeskrivning. När säljaren vill dra igång säljprocessen är startsträckan kort och objektet kommer snabbt ut på marknaden.

Sälja bostad? Hitta & jämför mäklare
Hitta mäklareSälja bostad? Hitta & jämför mäklare

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare. Vi hjälper dig att kostnadsfritt jämföra och hitta den bästa mäklaren för din bostadsförsäljning.

Jämför mäklarePil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare