Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby

HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby

5 av 5 i betyg
HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby

Vill du ha en mäklare som vet hur marknaden fungerar just i Karlskrona och Ronneby. Välkommen till oss. Vi på HusmanHagberg är inte ägda av någon bank eller försäkringsbolag och kan därför ge dig helt oberoende råd utan dold agenda – oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad. Idag har vi drygt 90 kontor och över 380 medarbetare i hela landet. Våra kunder är väldigt nöjda. 9 av 10 är så nöjda att de gärna rekommenderar oss vidare. Välkommen att bli nöjd du också.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Peter Olsson mäklare
Peter Olsson

Jag är en energisk person såväl privat som i mitt yrke. Det jag tar på mig fullföljer jag med kvalité, engagemang och med en portion av humor. Humor berikar livet!

Mäklare Peter Olsson
Mäklarbild saknas
Robin Aulin Söderqvist

Robin Aulin Söderqvist är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Karlskrona, Ronneby, Backaryd, Bräkne-Hoby, Eringsboda, Hallabro, Johannishus, Kallinge och Listerby.

Mäklare Robin Aulin Söderqvist
Mäklarbild saknas
Jenny Kulhanek

Jenny Kulhanek är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Backa, Biskopsgården, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Karlskrona, Lundby, Ronneby, Säve och Tuve.

Mäklare Jenny Kulhanek

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Karlskrona och mäklare i Ronneby.

HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby
Hantverkaregatan 13
37135 Karlskrona

karlskrona@husmanhagberg.se

0455-70230

Är du kontorschef på HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.