MäklarOfferter

Liwing Mäklarbyrå

Liwing Mäklarbyrå
BetygStjärna5/5
Mäklare3
Liwing är inte bara en traditionell mäklarbyrå, vi är mycket mer än så. Hos oss går kvalitet alltid före kvantitet. Vi vill inte ta på oss för många uppdrag samtidigt utan lägger hellre ner lite extra tid på dig och den bostad du ska köpa eller sälja. Vår ambition är att skapa en livslång relation både med dig och med de hem vi säljer. Vi vill nämligen att du ska komma tillbaka till oss nästa gång det är dags att byta bostad. Och att du där emellan ska känna dig välkommen att komma förbi på en kopp kaffe när du vill prata boende i största allmänhet. Tillsammans har vi över 20 års erfarenhet av att förmedla bostäder i Karlskrona och därför kan vi på ett ödmjukt sätt säga att vi vid det här laget vet rätt mycket om det mesta, åtminstone när det rör bostadsförsäljning. Det gör att vi kan ge dig de absolut bästa råden för att du ska göra en riktigt bra bostadsaffär. När du säljer ditt hem med oss finns vi även tillhands som ett bollplank vid köpet av din nya bostad, oavsett vem bostaden säljs av. Och en annan viktig detalj – ordet objekt existerar inte i vårt vokabulär. För oss känns det alldeles för opersonligt. Vi tycker att din bostad förtjänar mer än så, därför pratar vi alltid om bostäder som ett hem, för det är just precis vad det är. Vi behandlar alla bostäder med respekt och tillsammans med våra duktiga samarbetspartners lyfter vi fram det absolut bästa med just ditt hem. Välkommen att kontakta oss för en värdering och offert. Självklart är det helt kostnadsfritt.

Mäklare (3)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Liwing Mäklarbyrå.

Ida Ivarsson
Ida IvarssonBrevida.ivarsson@liwingmaklarbyra.seTelefon0733800443
Stjärna5/5
Cecilia Tibblin
Cecilia TibblinBrevcecilia.tibblin@liwingmaklarbyra.seTelefon0733-804383
Stjärna5/5
Linn Walderton
Linn WaldertonBrevlinn.walderton@liwingmaklarbyra.seTelefon0733800441
Stjärna5/5
Begär offertPil

Rekommendationer (23)

Mäklarna på Liwing Mäklarbyrå har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 23 omdömen
Adam H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Karlskrona

Cecilia är en fantastisk mäklare. Hon är alltid tillgänglig och väldigt hjälpsam. Jag är nöjd och kan självklart rekommendera Cecilia vidare.

Adam rekommenderar mäklaren Cecilia Tibblin.
Charlie N.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Asarum

Ida var saklig och förtroendegivande samt stor kunskap och kännedom om objektet. Ordning och reda Gav värdefulla tips och förhoppningsvis blev både säljare och köpare nöjda i slutändan. Kan varmt rekommendera Ida.

Charlie rekommenderar mäklaren Ida Ivarsson.
Anna S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Karlskrona

Ida var proffsig, trevlig och bra på alla sätt. Kunnig, påläst och ärlig.

Anna rekommenderar mäklaren Ida Ivarsson.
Leo V.+6 mån.
Sålde villa i Karlskrona

Vi har köpt en villa med delvis Idas hjälp men framförallt sålt en villa. Vi tror inte man kan ha en bättre mäklare! Från allra första början och genom hela processen så har Ida visat professionalitet! Seriös, påläst, pålitlig, allting väldigt välorganiserat! Ida har visat en noggrannhet och en känsla för detaljer, tex inför fotograferingen och visningarna. Sen har det varit roligt och trevligt genom hela försäljningen! Våra förväntningar har överträffats med råge! Kommer att rekommendera HusmanHagberg och Ida till våra vänner om/när de ska sälja.

Leo rekommenderar mäklaren Ida Ivarsson.
Mattias M.+6 mån.
Sålde fritidshus i Karlskrona

Cecilia var proffsig och allt såg väldigt bra ut i hennes presentation av vårt objekt. Hon var mycket engagerad och hon gjorde ett mycket jobb. Vi rekommenderar henne.

Mattias rekommenderar mäklaren Cecilia Tibblin.
Denise E.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Karlskrona

Cecilia skötte försäljningen jättebra - det kändes väldigt enkelt! Jag kan absolut rekommendera andra att välja Cecilia som mäklare.

Denise rekommenderar mäklaren Cecilia Tibblin.
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16600+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Järnvägstorget 8 C371 57 KarlskronaKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil