Liwing Mäklarbyrå

Liwing Mäklarbyrå

5 av 5 i betyg
Liwing Mäklarbyrå

Liwing är inte bara en traditionell mäklarbyrå, vi är mycket mer än så. Hos oss går kvalitet alltid före kvantitet. Vi vill inte ta på oss för många uppdrag samtidigt utan lägger hellre ner lite extra tid på dig och den bostad du ska köpa eller sälja. Vår ambition är att skapa en livslång relation både med dig och med de hem vi säljer. Vi vill nämligen att du ska komma tillbaka till oss nästa gång det är dags att byta bostad. Och att du där emellan ska känna dig välkommen att komma förbi på en kopp kaffe när du vill prata boende i största allmänhet.

Tillsammans har vi över 20 års erfarenhet av att förmedla bostäder i Karlskrona och därför kan vi på ett ödmjukt sätt säga att vi vid det här laget vet rätt mycket om det mesta, åtminstone när det rör bostadsförsäljning. Det gör att vi kan ge dig de absolut bästa råden för att du ska göra en riktigt bra bostadsaffär.

När du säljer ditt hem med oss finns vi även tillhands som ett bollplank vid köpet av din nya bostad, oavsett vem bostaden säljs av. Och en annan viktig detalj – ordet objekt existerar inte i vårt vokabulär. För oss känns det alldeles för opersonligt. Vi tycker att din bostad förtjänar mer än så, därför pratar vi alltid om bostäder som ett hem, för det är just precis vad det är. Vi behandlar alla bostäder med respekt och tillsammans med våra duktiga samarbetspartners lyfter vi fram det absolut bästa med just ditt hem.

Välkommen att kontakta oss för en värdering och offert. Självklart är det helt kostnadsfritt.

Liwing Mäklarbyrå
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Ida Ivarsson mäklare
Ida Ivarsson

Jag har flera års erfarenhet av mäklaryrket och vet hur vi bäst agerar utifrån bostadens förutsättningar och den rådande marknaden. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid strävar efter att uppnå det bästa resultatet. Mitt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt och gärna anlitar mig igen i framtiden.

Mäklare Ida Ivarsson
Linn Walderton mäklare
Linn Walderton

Att sälja sin bostad är kanske en av livets största affärer, och ofta en känslomässig resa. Min målsättning är att resan till ditt nästa boende ska bli en bra upplevelse, oavsett vad anledningen till försäljningen är. Jag går in i varje försäljningsuppdrag med ett stort engagemang, och jag finns till hands både som ett bollplank och en stöttepelare genom hela processen, allt för att du ska känna...

Mäklare Linn Walderton
Cecilia Tibblin mäklare
Cecilia Tibblin

Ända sedan jag tog steget ut i yrkeslivet har jag samlat på mig många framgångsrika år av försäljningserfarenhet inom både telekom och detaljhandeln. Jag fastnade för mäklaryrket till största delen för att få vara med på den personliga resan våra kunder gör. Jag blev registrerad som mäklare 2017 och det som driver mig är att få vara med vid livets största beslut och för de flesta största affär....

Mäklare Cecilia Tibblin

Liwing Mäklarbyrå
Järnvägstorget 8 C
371 57 Karlskrona

karlskrona@liwingmaklarbyra.se

0455-800 29

liwingmaklarbyra.se

Är du kontorschef på Liwing Mäklarbyrå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis