Garnisonen Jönköping

Garnisonen Jönköping

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Om Garnisonen

Garnisonen grundades 1967 av SE-banken. Idag har Garnisonen två mäklarkontor, ett i Jönköping och ett i Göteborg, och tillsammans förmedlas bostäder i till exempel Jönköping, Habo, Mullsjö, Nässjö, Värnamo, Kungsbacka och Aneby. Med sin långa erfarenhet och breda kompetens förmedlar Garnisonen många lyckade bostadsaffärer varje år. Deras personliga engagemang i varje affär har gjort att nöjda kunder ofta återkommer i flera generationer och Garnisonen har även byggt upp ett stort nätverk av både säljare och köpare som gynnar bostadsaffären.

En rådgivande mäklarbyrå

De mäklare som arbetar på mäklarfirman Garnisonen vet att det ofta dyker upp många frågor i samband med en bostadsförsäljning. Det kan till exempel handla om bostadens värde, hur skatten fungerar och om det finns möjlighet att söka uppskov. Har du frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till Garnisonen. Med sin långa erfarenhet och gedigna kunskap hjälper de dig att reda ut alla frågetecken så att du kan känna dig lugn och trygg inför försäljningen. Även om du inte ska sälja din bostad direkt är du välkommen att kontakta en fastighetsmäklare på Garnisonen för rådgivning och värdering. Genom att vara påläst och uppdaterad kommer försäljningsprocessen att gå enklare och smidigare den dag bostaden ska säljas. Du kan också anmäla dig till Garnisonens kundregister om du söker efter en ny bostad. Då kommer en mäklare att kontakta dig så fort det finns ett objekt som matchar dina behov och önskningar.

Från värdering till försäljning

En bostadsförsäljning är en stor affär och därför är det extra viktigt att du känner förtroende för den mäklare som ska hjälpa dig med försäljningen. Garnisonen är en mäklarfirma med gedigen erfarenhet och kunskap. Här blir du som säljare inte bara en i mängden, utan du blir en viktig kund och din mäklare kommer att göra sitt allra bästa för att förmedla din bostad till en ny köpare och göra en riktigt bra affär. Det första som sker är att bostaden värderas och sedan skrivs ett förmedlingsuppdrag mellan säljare och mäklarfirman där alla villkor som gäller under bostadsförsäljningen framgår. Nästa steg i försäljningsprocessen är att förbereda bostaden inför marknadsföringen och visningarna. Det lönar sig nästan alltid att städa och plocka undan personliga föremål i bostaden och göra den tilltalande som möjligt för så många spekulanter som möjligt. Din mäklare på Garnisonen ger gärna tips och råd hur du smart kan tänka med stylingen. När visningarna är avslutade börjar budgivningen. Mäklaren på Garnisonen håller hela tiden säljaren informerad om vad som händer och vilka bud som kommer in. När säljare och köpare är överens är det dags att skriva kontrakt och även här hjälper mäklaren till så att allt går smidigt och rätt till. Din mäklare på Garnisonen kan även hjälpa till med att deklarera försäljningen korrekt.

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Rickard Prahl

Rickard Prahl är mäklare på Garnisonen och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Aneby, Eksjö, Gislaved, Gnosjö, Habo, Jönköping, Mullsjö, Nässjö, Sävsjö, Tranås, Vaggeryd, Vetlanda och Värnamo.

Mäklare Rickard Prahl
Mäklarbild saknas
Peter Lindström

Peter Lindström är mäklare på Garnisonen och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Aneby, Eksjö, Gislaved, Gnosjö, Habo, Jönköping, Mullsjö, Nässjö, Sävsjö, Tranås, Vaggeryd, Vetlanda och Värnamo.

Mäklare Peter Lindström

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Jönköping.

Garnisonen Jönköping
Östra Storgatan 81 A
553 21 JÖNKÖPING

info@garnisonen.nu

036-342560

www.garnisonen.nu

Är du kontorschef på Garnisonen Jönköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis