Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Teberia Budak, Mäklare på Fastighetsbyrån Hisingen & Eriksberg

Teberia
Budak
Mäklare på Fastighetsbyrån

Om Teberia Budak

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Teberia?

Jag vill att du som säljare ska blir 100% nöjd och strävar efter att med hjälp av mitt spekulantregister hitta köpare som ser värdet i just din bostad. Genom detta får vi högsta möjliga slutpris och nöjda parter på båda sidorna.

Vad skiljer Teberia Budak från andra mäklare?

Min ambition är inte bara att få bostaden såld till ett bra pris utan även att hålla en god relation mellan mig och mina säljare samt köpare. Som person är jag väldigt personlig och kommunikativ. Jag är tillgänglig dygnets alla timmar via samtal, sms eller mail. För mig är det viktigt att vara din högra hand och hjälpa dig även inom andra områden så som kontakt med banken, stylist, städfirma osv.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat i Göteborgs innerstad känner jag till områdets alla fördelar och vet vad både köpare och säljare vill ha. Jag har koll på närliggande restauranger, skolor, matbutiker och spårvagnshållplatser. Jag vet vilka köpare som är intresserade av just din typ av bostad och är dagligen i kontakt med intressenter i området. Bostadsrättspriserna i innerstaden fortsätter att öka och efterfrågan är därmed väldigt hög just nu.

Hur marknadsför Teberia sina bostadsförsäljningar?

Mina annonser marknadsförs överallt. Först och främst på vår hemsida Fastighetsbyran.se som dagligen har tusentals besökare, Hemnet m.fl. vid behov (de gånger lägenheten inte säljs på förhand). Sedan hamnar självklart annonsen även på en stor skärm på Swedbanks kontor på Södra Hamngatan 27 där kunder som är inne på banken för att t.ex. ansöka om lånelöfte kan se just er bostad där.

Utöver detta kontaktar jag dem intressenter jag har i området och tipsar om just din bostad. Detta är kvalitativa kunder jag pratat med under en period och som jag vet är ute och letar bostad i området. Er annons skickas även till de hundratals personer som är med i vårt stora spekulantregister. Personerna i spekulantregistret är folk som antingen via banken ansökt om att få vara med i registret i samband med att de ansöker om lånelöfte eller som själva ringt in till oss för att läggas in i registret.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-07-01.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Teberia säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Teberia erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Teberia Budak
är mäklare på

Är du Teberia Budak?
Logga in och redigera din presentation här.