MäklarOfferter

Teberia Budak

Mäklare på Fastighetsbyrån

Teberia Budak
Fastighetsbyrån

Jag vill att du som säljare ska blir 100% nöjd och strävar efter att med hjälp av mitt spekulantregister hitta köpare som ser värdet i just din bostad. Genom detta får vi högsta möjliga slutpris och nöjda parter på båda sidorna.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Teberia Budak, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Teberia Budak samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Teberia säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Min ambition är inte bara att få bostaden såld till ett bra pris utan även att hålla en god relation mellan mig och mina säljare samt köpare. Som person är jag väldigt personlig och kommunikativ. Jag är tillgänglig dygnets alla timmar via samtal, sms eller mail. För mig är det viktigt att vara din högra hand och hjälpa dig även inom andra områden så som kontakt med banken, stylist, städfirma osv.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Mina annonser marknadsförs överallt. Först och främst på vår hemsida Fastighetsbyran.se som dagligen har tusentals besökare, Hemnet m.fl. vid behov (de gånger lägenheten inte säljs på förhand). Sedan hamnar självklart annonsen även på en stor skärm på Swedbanks kontor på Södra Hamngatan 27 där kunder som är inne på banken för att t.ex. ansöka om lånelöfte kan se just er bostad där.

Utöver detta kontaktar jag dem intressenter jag har i området och tipsar om just din bostad. Detta är kvalitativa kunder jag pratat med under en period och som jag vet är ute och letar bostad i området. Er annons skickas även till de hundratals personer som är med i vårt stora spekulantregister. Personerna i spekulantregistret är folk som antingen via banken ansökt om att få vara med i registret i samband med att de ansöker om lånelöfte eller som själva ringt in till oss för att läggas in i registret.

Rekommendationer (0)

Teberia har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Teberia som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Teberia Budak

Teberia jobbar som mäklare i Göteborg.

Objekttyper

Teberia förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

Teberia erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Teberia

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Teberia

Teberia Budak är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Hisingen & Eriksberg
Stjärna4,6/5
Fastighetsbyrån Hisingen & EriksbergGustaf Dalénsgatan 1, 417 22 GöteborgBrev hisingen@fastighetsbyran.seTelefon 031 - 23 15 40
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare