Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Ale & Kungälv

Fastighetsbyrån Ale & Kungälv

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Ale & Kungälv

Kungälv är staden vi älskar, lever och verkar i. Småstaden och kustkommunen strax norr om Göteborg som omges av hav, älv och vacker natur. Här finns allt från gröna strövområden, salta och söta bad till sport- och fritidsanläggningar, shoppingmöjligheter och mysiga kaféer. Självklart måste vi också nämna utmärkta kommunikationer, bra serviceutbud och Fastighetsbyrån.

När vi träffar dig för första gången - när du ska köpa eller sälja din första bostad – är det början på en lång relation. Det kan låta självklart, men vi tror på nöjda kunder. Inget känns bättre än när tidigare säljare och köpare ringer upp för att be om vår experthjälp igen. Då vet vi att vi lyckats göra ett bra arbete.

Det mesta i livet handlar om förtroende och det är därför ett av våra viktigaste ledord tillsammans med engagemang och affärsmässighet. Dessa präglar vårt arbete och har, tillsammans med vår energi, både mot dig som kund och mot varandra, bidragit till vår framgång.

Kungälv är inne i en expansiv fas och vi vill ligga i utvecklingens framkant kunskapsmässigt, med senaste tekniken och bästa marknadsföringen i noggrant utvalda kanaler. Vi har en dedikerad och erfaren nyproduktionsmäklare på heltid, som har en helhetsbild över Kungälvs utveckling – en självklarhet för att uppnå våra mål. Vi vill vara med från start i varje projekt för att rådge och maximera boendekvalité samt försäljningsvärde.

Hösten 2017 flyttade vi till nya fina lokaler på Kongahällatomten. Vi är starkt rotade i kommunen sedan drygt 40 år tillbaka och marknadsledande med en vision om att vara det mest rekommenderade företaget både i Sverige och i Kungälv.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Ale & Kungälv
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jennifer Rådh mäklare
Jennifer Rådh

Många tror att en bostad säljs till samma pris, oavsett valet av mäklare. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid arbetar med att sträva efter det bästa resultatet. Genom att ha nöjda kunder som rekommenderar mig vidare, säkerställer jag ständig kvalitet i min mäklartjänst. Mitt mål är att du ska...

Mäklare Jennifer Rådh
Anton Södersten mäklare
Anton Södersten

Söker du efter en trygg och förtroendegivande mäklare är jag rätt för dig. En av mina bästa styrkor är att skapa långsiktiga relationer med mina kunder. Eftersom jag också är uppvuxen i kommunen så är min lokalkännedom otroligt stark tillsammans med att jag säljer allt från bostadsrätter till hästgårdar. Bästa service och ett trevligt bemötande är en självklarhet för mig som mäklare. Jag är...

Mäklare Anton Södersten
Louise Palö mäklare
Louise Palö

Louise Palö är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Ale, Alafors, Alvhem, Bohus, Hålanda, Nol, Nödinge, Skepplanda, Surte, Älvängen och Kungälv.

Mäklare Louise Palö
Mäklarbild saknas
Carl Strid

Jag värdesätter att vara delaktig genom hela processen, från start till mål. Med ett personligt engagemang präglad av tillgänglighet, lyhördhet, noggrannhet och driv i kombination med hög kunskap är för mig nyckeln till ett fantastiskt samarbete och trygghet genom hela försäljningen för att uppnå bästa resultatet.

Mäklare Carl Strid
Mäklarbild saknas
Caroline Prytz

Caroline Prytz är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Kungälv.

Mäklare Caroline Prytz
Mäklarbild saknas
Andreas Enemyr

Andreas Enemyr är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kungälv.

Mäklare Andreas Enemyr
Mäklarbild saknas
Carolina Zanders

Carolina Zanders är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kungälv.

Mäklare Carolina Zanders
Mäklarbild saknas
Josefin Andersson

Josefin Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ale, Alafors, Alvhem, Bohus, Hålanda, Nol, Nödinge, Skepplanda, Surte, Älvängen och Kungälv.

Mäklare Josefin Andersson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Ale och mäklare i Kungälv.

Fastighetsbyrån Ale & Kungälv
Vendergatan 4
44231 Kungälv

kungalv@fastighetsbyran.se

0303-645 50

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Ale & Kungälv?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.