Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling Täby

ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling Täby

4,3 av 5 i betyg
ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling Täby

Nyfikenhet är att se saker annorlunda. Att se avvikelser och nya möjligheter. Nyfikenhet är också ett annat ord för kunskapstörst – och den som inte ”dricker” torkar ut. Som fastighetsmäklare möter vi hela tiden nya miljöer, nya boenden och nya förutsättningar. I varje särskilt fall handlar det om ett hem som någon ska flytta till eller ifrån. Förmågan att förstå olika människors behov och beteenden är avgörande, liksom tillit till vår kunskap, erfarenhet och kreativitet.

Vid varje bostadsaffär sätter vi vårt namn och vårt varumärke på spel. Att ta ansvar, leverera enligt löfte och överträffa förväntningar är en fullkomlig självklarhet. Inte bara vad gäller priset, utan hela försäljningsprocessen; marknadsföring, kommunikation, information, juridik, rådgivning, finansiering med mera. ”Nöjd kund” är för oss en icke-fråga. Det sitter i ryggmärgen. Vår ständiga utgångspunkt är att hitta vägen till bästa möjliga resultat. En väg som kan se olika ut från fall till fall och kan behöva tacklas på lämpligt sätt. Ibland är den spikrak, ibland lite krokig. Men den går alltid framåt.

Vi lyssnar, anpassar oss, improviserar, hittar lösningar.

Välkommen till ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling Täby
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mattias Arnkvist mäklare
Mattias Arnkvist

Mitt mål är att alltid göra allt jag kan för att göra dig nöjd. Din rekommendation kommer att vara kvittot på att jag lyckats med det. Jag ser inte varje försäljning som en snabb transaktion, utan som en långsiktig kundrelation. Kontakta gärna mig med dina bostadsfrågor.

Mäklare Mattias Arnkvist

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Täby.

ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling Täby
Radarvägen 3, Hägernäs Centrum
18361 Täby

taby@erasweden.com

08-411 18 00

Är du kontorschef på ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling Täby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.