MäklarOfferter

ERA Mäklare

ERA Mäklare
BetygStjärna4,7/5
Kontor33
Mäklare62

European Resale Agency AB

ERA Mäklare är den 16:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 62 mäklare fördelat på 33 mäklarkontor.
Begär offertPil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Mäklarkedjans samtliga kontor (33)

ERA Mäklares samtliga kontor med kontaktuppgifter, adresser och öppettider.

ERA Andersson & Karn
Stjärna4,8/5
ERA Andersson & KarnHusbyvägen 11, 590 30 BorensbergBrev anderssonkarn@erasweden.comTelefon 0141 - 406 30
ERA Larssons Fastighetsförmedling Halmstad
Stjärna4,5/5
ERA Larssons Fastighetsförmedling HalmstadHamngatan 11, 302 43 HalmstadBrev halmstad@erasweden.comTelefon 035 - 21 94 70
ERA Kristianstadsmäklarna Kristianstad
Stjärna3,4/5
ERA Kristianstadsmäklarna KristianstadFågelängsvägen 9, 291 58 KristianstadBrev kristianstad@erasweden.comTelefon 044 - 31 10 00
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå Malmö
Stjärna4,5/5
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå MalmöNeptunigatan 47, 211 18 MalmöBrev hakanskold@erasweden.comTelefon 040 - 800 80
ERA Enskede & Farsta
Stjärna3/5
ERA Enskede & FarstaGubbängsvägen 115, 122 45 EnskedeBrev enskede-farstakontoret@erasweden.comTelefon 08 - 605 96 00
ERA Storstad
Stjärna5/5
ERA StorstadRosenlundsgatan 30 B, 118 53 StockholmBrev storstad@erasweden.comTelefon 08 - 28 38 14
ERA Bomäklarna i Sundsvall
Stjärna4,3/5
ERA Bomäklarna i SundsvallStorgatan 10, 852 31 SundsvallBrev sundsvall@erasweden.comTelefon 060 - 12 12 72
ERA Hus & Hem Trollhättan
Stjärna5/5
ERA Hus & Hem TrollhättanTorggatan 1A, 461 34 TrollhättanBrev trollhattan@erasweden.comTelefon 0520 - 130 00
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16600+ omdömen

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var ERA Mäklares samtliga kontor ligger.

Om ERA Mäklare

ERA är en växande mäklarkedja som finns i hela Europa. Idag har ERA över 33 000 mäklare i cirka 35 länder och kan med sin lokala närvaro på många olika platser erbjuda en personlig mäklarbyrå för en riktigt lyckad bostadsförsäljning. Alla fastighetsmäklare på ERA arbetar hela tiden för att utvecklas och förbättras så att du som kund alltid ska finna deras erbjudanden attraktiva och professionella. ERA förmedlar allt från privata bostäder som villor, bostadsrätter och fritidsboenden till kommersiella fastigheter.

En mäklarfirma med upparbetade strategier

ERA är ett franchisekoncept med franchisegivare och franchisetagare. En mäklare ansvarar för sin lokala marknad men är del av ett större sammanhang med tillgång till ett stort kontaktnät och ett väletablerat varumärke. På ERA arbetar alla mäklare med ett garantiåtagande, ERA Garanti, med 32 punkter som innebär att du som kund kan känna maximal trygghet vid bostadsförmedlingen. Det fungerar som en nöjd kund-garanti och är ett skriftligt avtal som bland annat ger dig tillgång till företagets marknadsförings- och säljprogram och regelbunden uppdatering om hur försäljningen framskrider.

Sälja en fastighet med ERA

Börja med att kontakta ett av ERA:s lokala mäklarkontor för en kostnadsfri värdering av fastigheten. Detta kan vara bra att göra även om du inte planerar att sälja din bostad inom en snar framtid. Med en värdering är det enklare att dra igång försäljningen den dag du bestämmer dig för att sälja. När det är dags att sälja bostaden tar mäklaren på ERA, tillsammans med säljaren, fram information om bostaden som sedan ligger till grund för annonsbeskrivningen. Det kan till exempel vara information om driftkostnader, renoveringar och uppgifter om föreningen om det handlar om en bostadsrätt. Här kan man gärna tipsa om smultronställen i närheten och vilka buskar och träd som eventuell finns i trädgården – allt för att göra bostaden så attraktiv som möjligt för presumtiva köpare. En professionell fotograf kommer sedan för att ta bilder på bostaden som ska användas i marknadsföringen. Inför fotograferingen och visningen ger din mäklare dig tips och råd hur du bäst stylar bostaden för att den ska se snygg och fräsch ut. När visningarna är avslutade drar budgivningen igång och här hjälper din mäklare på ERA till på alla sätt för att processen ska blir så bra som möjligt. Mäklaren kan till exempel hjälpa intresserade köpare med bra bankkontakter. Under Mina sidor på ERA:s webbplats kan du följa hela försäljningsprocessen online. När budgivningen är över och säljare och köpare är överens om pris och tillträdesdag är det dags att skriva kontrakt. Mäklaren går igenom alla punkter i kontraktet och förklara avtalet. ERA kan också erbjuda en besiktning och försäkring mot dolda fel som kan kännas tryggt att luta sig mot vid försäljningen. Nu börjar flyttdagen närma sig och det är hög tid att börja städa och packa. På ERA:s webbplats finns enkel information om vad en flyttstädning ska innehålla och vad du bör tänka lite extra på. Det sista din mäklare på ERA hjälper dig med är att deklarera bostadsförsäljningen.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil