ERA Mäklare

Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

ERA Mäklare

ERA Mäklare

Huvudkontor European Resale Agency AB 4,8 av 5 i betyg Orgnummer: 556580-0249

Besöksadress: Grev Turegatan 20 Postadress: 114 46 Stockholm

Telefon: 08-442 88 80 E-post: info@erasweden.com

ERA Mäklare är den 13:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 81 mäklare fördelat på 35 mäklarkontor.

Om ERA Mäklare

ERA är en växande mäklarkedja som finns i hela Europa. Idag har ERA över 33 000 mäklare i cirka 35 länder och kan med sin lokala närvaro på många olika platser erbjuda en personlig mäklarbyrå för en riktigt lyckad bostadsförsäljning. Alla fastighetsmäklare på ERA arbetar hela tiden för att utvecklas och förbättras så att du som kund alltid ska finna deras erbjudanden attraktiva och professionella. ERA förmedlar allt från privata bostäder som villor, bostadsrätter och fritidsboenden till kommersiella fastigheter.

En mäklarfirma med upparbetade strategier

ERA är ett franchisekoncept med franchisegivare och franchisetagare. En mäklare ansvarar för sin lokala marknad men är del av ett större sammanhang med tillgång till ett stort kontaktnät och ett väletablerat varumärke. På ERA arbetar alla mäklare med ett garantiåtagande, ERA Garanti, med 32 punkter som innebär att du som kund kan känna maximal trygghet vid bostadsförmedlingen. Det fungerar som en nöjd kund-garanti och är ett skriftligt avtal som bland annat ger dig tillgång till företagets marknadsförings- och säljprogram och regelbunden uppdatering om hur försäljningen framskrider.

Sälja en fastighet med ERA

Börja med att kontakta ett av ERA:s lokala mäklarkontor för en kostnadsfri värdering av fastigheten. Detta kan vara bra att göra även om du inte planerar att sälja din bostad inom en snar framtid. Med en värdering är det enklare att dra igång försäljningen den dag du bestämmer dig för att sälja. När det är dags att sälja bostaden tar mäklaren på ERA, tillsammans med säljaren, fram information om bostaden som sedan ligger till grund för annonsbeskrivningen. Det kan till exempel vara information om driftkostnader, renoveringar och uppgifter om föreningen om det handlar om en bostadsrätt. Här kan man gärna tipsa om smultronställen i närheten och vilka buskar och träd som eventuell finns i trädgården – allt för att göra bostaden så attraktiv som möjligt för presumtiva köpare. En professionell fotograf kommer sedan för att ta bilder på bostaden som ska användas i marknadsföringen. Inför fotograferingen och visningen ger din mäklare dig tips och råd hur du bäst stylar bostaden för att den ska se snygg och fräsch ut. När visningarna är avslutade drar budgivningen igång och här hjälper din mäklare på ERA till på alla sätt för att processen ska blir så bra som möjligt. Mäklaren kan till exempel hjälpa intresserade köpare med bra bankkontakter. Under Mina sidor på ERA:s webbplats kan du följa hela försäljningsprocessen online. När budgivningen är över och säljare och köpare är överens om pris och tillträdesdag är det dags att skriva kontrakt. Mäklaren går igenom alla punkter i kontraktet och förklara avtalet. ERA kan också erbjuda en besiktning och försäkring mot dolda fel som kan kännas tryggt att luta sig mot vid försäljningen. Nu börjar flyttdagen närma sig och det är hög tid att börja städa och packa. På ERA:s webbplats finns enkel information om vad en flyttstädning ska innehålla och vad du bör tänka lite extra på. Det sista din mäklare på ERA hjälper dig med är att deklarera bostadsförsäljningen.

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla ERA Mäklares kontor