Marie Kullberg, Mäklare på Bjurfors Trelleborg

Marie Kullberg Mäklare på Bjurfors

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marie?

Sedan 2004 har jag drivit egen mäklarbyrå i Trelleborg, i mars 2013 var det ett naturligt steg för mig att fortsätta min bana hos Bjurfors. Jag har under mina många år i branschen skaffat mig nyttig erfarenhet och eftersom jag hela tiden varit verksam och dessutom bosatt i Trelleborg har jag mycket god lokalkännedom

Vad skiljer Marie Kullberg från andra mäklare?

Jag lägger stor vikt vid en hög servicenivå samt att såväl säljare som köpare ska känna sig trygga under hela förmedlingsprocessen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Utbudet av bostäder är fortsatt lågt och bostäderna säljs oftast inom 2-3 veckor, vilket är något kortare tid än tidigare. Trelleborgsmarknaden har fått ett stort uppsving de senaste åren vilket hänger samman med bättre pendlingsmöjligheter sedan Pågatågen kom vid årsskiftet 2015-2016. Trelleborg med omnejd har blivit konkurrenskraftigt med lägre priser än t ex Malmö och Vellinge.

Hur marknadsför Marie sina bostadsförsäljningar?

När du letar efter ny bostad hittar du information om våra bostäder på internet, i dagspress, i lokalpress och i vissa fall direkt i brevlådan eller via olika tidningsmagasin. Vi på Bjurfors marknadsför våra bostäder till salu efter en noggrant strukturerad och bred marknadsföringsplan. Är du registrerad i vårt köparregister Boagenten har du dessutom chans att få exklusiv förhandsinformation om intressanta visningar och bostäder till salu redan innan bostaden annonseras publikt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-28.

MARIE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
MARIE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Marie Kullberg har 3 rekommendationer

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marie

MARIE JOBBAR PÅ

Är du Marie Kullberg?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis