Niklas Johnson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Niklas Johnson Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Niklas Johnson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Niklas?

Jag har arbetat som säljare i flera år inom olika branscher och vet som vad är viktigt för att sälja en bostad så bra som möjligt. Det innebär att jag arbetar annorlunda mot många andra där jag på ett modernt sätt lyfter fram fördelarna med din bostad. Istället för att luta mig tillbaka och låter Hemnet göra jobbet vill jag istället aktivt sälja din bostad till ett högre pris. Min metod ger dig bäst betalt och en tryggare affär.

Vad skiljer Niklas från andra mäklare?

Jag har en lång erfarenhet från mäklarbranschen där jag redan i grundskolan började sommarjobba på mina föräldrars lokala mäklarkontor. Det har hjälpt mig extremt mycket och gör att jag till skillnad från många andra mäklare dels har upplevt såväl tyngre perioder på marknaden, men även att jag kan plocka med mig det som jag tyckt varit bäst hos alla de mäklare jag någon gång arbetat tillsammans med.

Under min tid inom branschen har jag alltså kunnat fundera på hur min perfekta mäklartjänst skulle se ut och sedan skräddarsy och modernisera min mäklartjänst i en annars väldigt traditionell bransch. Det som fungerade för tio år sedan gäller inte längre, och det är den medvetenheten som skapar bäst förutsättningar.

Varje bostadsförsäljning ser jag mer som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper, men framförallt olika tillvägagångssätt för ett lyckat resultat. Jag jobbar enormt hårt och mycket för att tillgodose mina kunders behov för att ni ska få en trygg och väldigt positiv upplevelse av ert livs kanske största affär.

Min ambition är att vara bäst på alla olika delar i försäljningen och leverera det bästa resultatet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Hägersten är ett expansivt område med mycket blandad bebyggelse. Här byggs det i väldigt hög takt samtidigt som det finns bevarade sekelskifteshus i exempelvis Aspudden och Midsommarkransen. Vi har en av Stockholms mest attraktiva närförorter med väldigt mycket vatten, natur och med utmärkta kommunikationer till stan. Läget lockar många och det blir ofta flyttkedjor inom Hägersten.

Bostadsmarknaden i området är fortsatt het, även om vi sett en prisnedgång likt resten av Stockholm. Det är dock fortsatt ett attraktivt område som lockar en bred publik. Under hösten kommer vi med stor sannolikhet se en stabilare marknad med jämnare slutpriser,

Hur marknadsför Niklas sina bostadsförsäljningar?

Bland det viktigaste när det kommer till en försäljning ligger i presentationen av bostaden. Här finns flera olika delar inblandade - fotografering, styling, renoveringar och mycket annat. Mitt mål är att få till det absolut bästa och inte nödvändigtvis göra det som är mest bekvämt för mig eller att hitta de allra enklaste lösningarna. I slutändan är det resultatet som spelar roll, och då ska vi inte lämna någonting åt slumpen och kasta bort din dröm.

Därför har vi anställt en fotograf för att få till de allra bästa bilderna. Därför arbetar vi uteslutande med de bästa stylisterna. Därför ska vi ha det bästa materialet och därför trycker vi alla våra prospekt på tryckeri. Allt det här gör vi för att din bostad ska sticka ut ur mängden och sedan säljas för ett så högt slutpris som möjligt.

Vi anpassar vår annonsering efter vår målgrupp. Vi syns där våra kunder letar efter sin nya drömbostad och annonserar på ett modernt sätt där större fokus än någonsin ligger på det digitala. Dels genom Hemnet och såklart även genom vår egen hemsida - men också genom speciella, skräddarsydda lösningar för att synas bäst på sociala medier. Den bästa marknadsföringskanalen kanske ändå är vårt eget spekulantregister som sträcker sig från norr till söder och inkluderar extremt många köpklara kunder.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-20.

NIKLAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Niklas Johnson har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Niklas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Niklas

NIKLAS JOBBAR PÅ

Är du Niklas Johnson?
Logga in och redigera din presentation här.