Rany Younan, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hisingen
Toppmäklare

Rany
Younan
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Ranys rekommendationer

Om Rany Younan

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Rany?

Hej jag jobbar lokalt på Hisingen med försäljning av bostadsrätter.

Jag är en tidigare elitfotbollsspelare vilket har fått mig att tackla många utmaningar. Som fotbollsspelare har jag lärt mig att samarbeta med mina lagkamrater och dessutom fått lära mig vad som krävs för att nå ett framgångsrikt resultat.

Under mina år har jag även jobbat som bankrådgivare vilket gett mig väldigt mycket kunskap om hushållets ekonomi.

Som mäklare strävar jag efter att jobba med trygghet, service och långsiktiga relationer med dig som kund. Med en ärlig och öppen kommunikation kan vi tillsammans nå det bästa resultatet för dig.

Jag ser fram emot att få höra ifrån dig och hjälpa dig med ditt livs största affär: rany.younan@lansfast.se eller 0767638345

Vad skiljer Rany Younan från andra mäklare?

I hela mitt liv har jag alltid strävat efter att vinna, från skolbänken till fotbollsplanen. Jag ser varje affär som en möjlighet att vinna,. en seger för mig är när jag har överträffat dina förväntningar. Att jobba som fastighetsmäklare är mer än bara ett jobb, det är en livsstil och jag älskar den! Väljer du att jobba med mig så garanterar jag dig bästa möjliga service, trygghet och 110% engagemang.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig med ditt livs största affär:
Rany.younan@lansfast.se

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det har sagts att alla vägar bär till Hisingen, och det ligger något i det – råkar du köra fel i Göteborg, är det lätt hänt att du hamnar just här. Inget fel på det tycker vi, för Hisingen är en jättebra plats – Sveriges femte största ö faktiskt, skild från fastlandet av Göta älv, med kring 150 000 invånare. Nästan en tredjedel av göteborgarna bor alltså här, och stortrivs. Det är storstad och skärgård på en gång, havsnära förstås, och alltid något att se eller göra för den som vill. Och här finns minsann ingen anledning att vara husvill, för vill du ha hus – eller bostadsrätt, eller fritidsboende – så finns det här, i skiftande miljöer, alltid nära till allt det andra. Som marknadsledande aktör på Hisingen besitter vi ett stort kontaktnät och har väldigt många köpklara spekulanter.

Hur marknadsför Rany sina bostadsförsäljningar?

Vi lägger mycket resurser på marknadsföringen då det generar mer spekulanter, vilket i sin tur förbättrar förutsättningarna att få så bra betalt som möjligt. Som marknadsledande aktör på Hisingen besitter vi ett stort kontaktnät och har många köpklara spekulanter. Dessa kontaktas alltid inför försäljning.

Vidare satsar vi på alltifrån duktiga stylister, proffsfotografer, direktreklam i området, fönsterskyltning, digital media såsom Facebook och instagram, vår egna hemsida lansfast.se, samt Hemnet m.fl.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-05.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Rany säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Rany erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Rany Younan
är mäklare på

Är du Rany Younan?
Logga in och redigera din presentation här.