MäklarOfferter

Välkommen! Jag är en Vårgårdabo uppvuxen i Herrljunga och har mångårig gedigen erfarenhet inom snickeribranschen. Med ett öga för detaljer och en förståelse för kvalitet strävar jag efter att integrera mitt hantverkskunnande i varje steg av fastighetsförmedlingen. Mitt mål är att vara den innovativa mäklaren som aktivt engagerar sig i varje försäljning, och jag ser fram emot att samarbeta med dig för att hitta kreativa lösningar kring marknadsföringen och presentationen gällande din bostadsförsäljning. Kontakta mig idag för att boka ett möte där vi förutsättningslöst kan diskutera din boendesituation. Kom ihåg att alltid jämföra med mig först - det kostar ingenting och jag tackar aldrig nej till en kopp kaffe. Jag ser fram emot att höra från dig!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Patric Rask, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Patric Rask samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Patric säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Det som skiljer mig är min personliga och innovativa approach till fastighetsförmedling. Jag strävar efter att vara mer än en traditionell mäklare bakom ett skrivbord på banken; jag är sprungen ur hantverket och prioriterar aktivt engagemang, kreativa lösningar och ständig utveckling. Med en bakgrund som snickare har jag en unik förståelse för fastigheter och älskar att fördjupa mig i varje detalj av en bostad. Min erfarenhet gör att jag kan se bortom det uppenbara och identifiera de verkliga kvaliteterna i varje hem. Genom öppen dialog och samarbete siktar jag på att skapa en givande och respektfull relation med mina kunder för att tillsammans uppnå framgångsrika resultat.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag fokuserar på att maximera din bostads exponering genom en skräddarsydd och mångfacetterad strategi. Jag vet att det visuella spelar en avgörande roll för att skapa försäljningsvärde, och därför samarbetar vårt kontor med de bästa fotograferna för att säkerställa att din bostad presenteras på bästa möjliga sätt. Med tilltagande detaljbilder och drönarfoto skapar vi en komplett och engagerande bild av din bostad och dess omgivning, vilket förstärker den lokala kännedomen och marknadsvärdet. Vårt kontor erbjuder även styling-tjänster och konsultation vid intresse för att ytterligare bygga på bostadens atmosfär och framhäva dess karaktär. Jag prioriterar också digital marknadsföring som det viktigaste verktyget för att nå framgång i dagens medielandskap. Genom betald annonsering på plattformar som Google Display, Facebook och Instagram m.fl., med noggrant utvalda algoritmer och segmentering, når vi en kvalificerad målgrupp för din bostad baserad på säkrad målgruppsdata. Med geo-targeting säkerställer vi också att din bostad syns för de mest relevanta köparna. Genom att kombinera modern teknik med beprövade metoder och fokus på det visuella och digitala, säkerställer vi att din bostad når rätt målgrupp och får den uppmärksamhet den förtjänar. Kontakta mig så diskuterar vi hur vi tillsammans kan marknadsföra din bostad och nå bästa möjliga resultat.

Rekommendationer (0)

Patric har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Patric som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Patric Rask

Patric jobbar som mäklare i Alingsås, Herrljunga, Vårgårda och Essunga.

Objekttyper

Patric förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Patric erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Patric

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Patric

Patric Rask är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Redo FastighetsförmedlingTorggatan 12, 534 31 VaraBrev info@redofast.seTelefon 072 - 442 96 25
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare