Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Melanie Smedlund, Mäklare på SkandiaMäklarna Huddinge

Melanie
Smedlund
Mäklare på SkandiaMäklarna

5 av 5 i betyg

Om Melanie Smedlund

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Melanie?

Att kunna titulera sig som en av områdets mest anlitade mäklare handlar inte om tur, utan det är det bästa beviset på att mitt arbetssätt är väldigt uppskattat. Varmt välkommen att kontakta mig så ska jag se till att hjälpa dig/er på bästa möjliga sätt.

”Melanies engagemang, energi, professionalism och glada utstrålning som vi tror påverkade både oss som säljare och intresserade köpare på ett mycket positivt sätt och bidrog till en lyckad försäljning.”

” Melanie hade mycket stort engagemang och bra kontakt med mig som kund. Hon var lyhörd och strukturerad.”

”Det som jag upplevde som de största styrkorna med Melanie var att hon upplevdes som väldigt kompetent samtidigt som hon var otroligt engagerad genom hela processen och mycket mån om sin uppdragsgivare. Hon var alltid beredd att ”gå den extra milen, alltid snabb och korrekt i sin feedback och jag fick ett orubbat förtroende för henne som mäklare. Det är med nöje jag ger henne de allra bästa rekommendationer”

Vad skiljer Melanie Smedlund från andra mäklare?

Jag har varit verksam fastighetsmäklare i Sundbyberg sedan 2012 och är väldigt stolt över att i princip bara jobba med återkommande kunder, gamla köpare/säljare samt även visningsbesökare vilket är det bästa beviset för mig att mitt jobb uppskattas. Jag har och kommer alltid erbjuda 110% engagemang samt att alla inblandade parter känner sig prioriterade då det är lika viktig att både säljare och köpare är nöjda. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag fortfarande tycker att jag har det allra bästa jobbet och jag gör alltid allt i min makt för att finnas där för mina kunder, under samtliga steg av processen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat i Sundbyberg i 8 år och känner till varenda förening i området, alltifrån vart närmsta kommunikation finns - dom gömda smultronställena i närområdet. Efterfrågan på bostäder har höjts markant sedan jag började arbeta i området. Mycket för att Sundbyberg inte bara är den kommunikations tätaste kommunen utan även den mest expansiva. Att Sundbybergs upplevs som en liten småstad i storstaden är väldigt roligt då det lockar till sig spekulanter från hela Sverige.

Hur marknadsför Melanie sina bostadsförsäljningar?

Bostäderna marknadsförs på hittahem.se, bovision.se, hemnet samt vår egna hemsidan. Utöver detta så marknadsförs bostaden även på vårt lokala kontor samt i sociala medier. För att verkligen se till att inte missa någon spekulant så matchas även samtliga bostäder mot vårt gedigna spekulantregister som är rikstäckande!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-03-09.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Melanie säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
  • Solna
  • Sundbyberg
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Melanie erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Melanie Smedlund
är mäklare på

Är du Melanie Smedlund?
Logga in och redigera din presentation här.