MäklarOfferter

Melanie Smedlund

Melanie Smedlund
BetygStjärna4,5/5

Att kunna titulera sig som en av områdets mest anlitade mäklare handlar inte om tur, utan det är det bästa beviset på att mitt arbetssätt är väldigt uppskattat. Varmt välkommen att kontakta mig så ska jag se till att hjälpa dig/er på bästa möjliga sätt.

”Melanies engagemang, energi, professionalism och glada utstrålning som vi tror påverkade både oss som säljare och intresserade köpare på ett mycket positivt sätt och bidrog till en lyckad försäljning.”

” Melanie hade mycket stort engagemang och bra kontakt med mig som kund. Hon var lyhörd och strukturerad.”

”Det som jag upplevde som de största styrkorna med Melanie var att hon upplevdes som väldigt kompetent samtidigt som hon var otroligt engagerad genom hela processen och mycket mån om sin uppdragsgivare. Hon var alltid beredd att ”gå den extra milen, alltid snabb och korrekt i sin feedback och jag fick ett orubbat förtroende för henne som mäklare. Det är med nöje jag ger henne de allra bästa rekommendationer”

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Melanie Smedlund, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Melanie Smedlund samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Melanie säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har varit verksam fastighetsmäklare i Sundbyberg sedan 2012 och är väldigt stolt över att i princip bara jobba med återkommande kunder, gamla köpare/säljare samt även visningsbesökare vilket är det bästa beviset för mig att mitt jobb uppskattas. Jag har och kommer alltid erbjuda 110% engagemang samt att alla inblandade parter känner sig prioriterade då det är lika viktig att både säljare och köpare är nöjda. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag fortfarande tycker att jag har det allra bästa jobbet och jag gör alltid allt i min makt för att finnas där för mina kunder, under samtliga steg av processen.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Bostäderna marknadsförs på hemnet samt vår egna hemsidan. Utöver detta så marknadsförs bostaden även på vårt lokala kontor samt i sociala medier. För att verkligen se till att inte missa någon spekulant så matchas även samtliga bostäder mot vårt gedigna spekulantregister som är rikstäckande!

Rekommendationer (2)

Melanie Smedlund har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Amanda S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Sundbyberg

Melanie och jag fick en bra kontakt från början vilket gjorde att jag valde att anlita henne. Hon var superbra som mäklare och det kändes som om hon försökte göra allt för mig för att få lägenheten såld. Rekommenderar varmt Melanie till andra säljare att välja henne som mäklare.

Kattarina L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Sundbyberg

Melanie var helt suverän från start, rekommenderar henne varmt! Verklighetsförankrad och tydlig mäklare som ingav stort förtroende.

Lämna omdöme

Här mäklar Melanie Smedlund

Melanie jobbar som mäklare i Nacka.

Objekttyper

Melanie förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

Melanie erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Melanie

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare