MäklarOfferter

Joanna Närling

Mäklare på Notar

Joanna Närling
BetygStjärna4,5/5
Notar

Jag tror stenhårt på att om man gör något man tycker är kul och brinner för så blir det bra - och jag älskar mitt jobb! Genom erfarenhet inom försäljning och service förstår jag vikten av att vårda mina kundrelationer och att ha hög tillgänglighet. Med en bakgrund inom ridsport har jag lärt mig att ingenting kommer gratis utan hårt arbete. Jag har en stark mentalitet och är lyhörd, två egenskaper som är viktiga för att nå framgång. Mitt arbete som fastighetsmäklare är snarare en livsstil än ett jobb. Därför sätter jag alltid kunden i fokus med stort personligt engagemang. Jag försöker alltid se till varje kunds specifika önskemål. Då jag vet att en bostadsaffär ofta är den största och viktigaste affären man gör i livet så finns jag alltid tillgänglig på telefon eller mail. Jag svarar gärna på frågor eller funderingar från såväl säljare, köpare eller spekulanter.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Joanna Närling, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Joanna Närling samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Joanna säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Mitt arbete som fastighetsmäklare är snarare en livstil än ett jobb. Därför sätter jag alltid kunden i fokus med stort personligt engemang. Jag försöker alltid se till varje kunds specifika önskemål. Då jag vet att en bostadsaffär ofta är den största och viktigaste affären man gör i livet så finns jag alltid tillgänglig på telefon eller mail. Jag svarar gärna på frågor eller funderingar såväl från säljare, köpare eller spekulanter.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

En bostadsförsäljning ska inte upplevas som en kostnad utan som en investering. Vi lovar dig att förvalta varje krona du lägger på oss på bästa sätt och vi ser till att ge dig maximalt tillbaka. För att maximera förutsättningarna annonserar vi din bostad på ett sätt som ingen annan mäklare kan matcha. Vi ser till att nå potentiella köpare genom annonser där professionella fotografer hjälper dig att visa bostaden från sin bästa sida. Genom att synas överallt, både i tryck och på internet, kan vi se till att ingen går miste om chansen att hitta just din bostad i det stora utbud av bostäder som finns idag.

Rekommendationer (3)

Joanna Närling har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Marwa S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Västerås

Joanna Närling var en duktig mäklare som jag gärna rekommenderar vidare till andra bostadssäljare!

Maral A.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Västerås

Jag rekommenderar Joanna Närling som mäklare till hundra procent! Hon var tydlig, kommunikativ, effektiv och väldigt duktig på sin sak. Jag blev nöjd!

Viktor D.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Västerås

Joanna var otroligt seriös och positiv som person. Hon skötte allt exemplariskt och sålde snabbt och jag blev så nöjd. Rekommenderas!

Lämna omdöme

Här mäklar Joanna Närling

Joanna jobbar som mäklare i Västerås, Köping, Hallstahammar och Surahammar.

Objekttyper

Joanna förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Joanna erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Joanna

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Joanna

Joanna Närling är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Notar Västerås
Stjärna4,9/5
Notar VästeråsSturegatan 16, 722 13 VästeråsBrev vasteras@notar.seTelefon 021 - 12 91 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare