Elin Pella Månsson, Mäklare på Mäklarhuset Innerstan

Elin
Pella Månsson
Mäklare på Mäklarhuset

5 av 5 i betyg

Om Elin Pella Månsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Elin?

Vad är viktigt för dig i valet av mäklare? För mig är kunskap, en rak och tydlig kommunikation och en rejäl dos engagemang det viktigaste. Lika viktigt är att förstå och leva upp till alla dina förväntningar, så att din bostadsaffär skall bli så lyckad som möjligt. Med det följer också att vara den kunnige mäklaren, som inte lämnar en mängd frågor obesvarade på visningen till dina framtida köpare. Jag drivs helt enkelt av att göra bra affärer med nöjda säljare och köpare.

Mitt mål är att, i varje affär och unika situation skapa de mest optimala förutsättningar som möjligt för att maximera din försäljning. Som fastighetsmäklare eftersträvar jag ett affärsmässigt kundfokus och stort engagemang i varje affär. Jag kommer även se till att du får en trygg affär då jag verkligen värdesätter noggrannhet och struktur i mitt arbete och kommer som din fastighetsmäklare finnas vid din sida hela vägen, från start till mål! Min främsta styrka är ett genuint intresse för varje affär, målfokus och lyhördhet. Med tanke på att en bostadsaffär spelar en stor roll för alla inblandade parter vill jag ge en stabil och skräddarsydd förmedlingsprocess hela vägen och inte lämna något åt slumpen. Jag kommer göra det lilla extra för att du som säljare skall få absolut bäst betalt och att du som köpare ska känna dig trygg och sedd genom hela processen. Jag vill efter avslutad affär att du ska vara så nöjd med mig att det är en självklarhet för dig att du rekommenderar mig vidare.
Vill du träffa en engagerad mäklare, som älskar att träffa människor och har glimten i ögat? Då skall du ärligt kontakta mig!

Jag ser fram emot ett givande samarbete!

Mäklarhuset är en rikstäckande mäklarkedja med över 110 lokala fristående kontor med cirka 550 medarbetare runt om i hela Sverige och delar av Spanien. Vi äger oss själva och är den enda stora kedjan som är helt fri från banker, försäkringsbolag och franchisekoncept. Vilket förkortar vägen för dig, när du ska sälja eller köpa bostad. Mäklarhuset har så länge man mätt kundnöjdhet i vår bransch antingen toppat listan eller varit i den absoluta toppen. Vi har helt enkelt nöjdare kunder.

Mäklarhuset Stockholms Innerstad
Elin Pella Månsson
elin.pellamansson@maklarhuset.se
076-561 65 00

Vad skiljer Elin Pella Månsson från andra mäklare?

Det som gör att jag sticker ut från mängden av alla mäklare är att jag alltid är ärlig till 100% mot mina kunder, oavsett om du är säljare eller köpare just för att du ska känna dig trygg när du anlitar mig som din fastighetsmäklare. Med ärlighet, en stark vilja och ett stort engagemang kommer din bostadsaffär bli ditt livs bästa affär om du anlitar mig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Med ett starkt företag som Mäklarhuset i ryggen så ger det mig även möjlighet att förmedla bostäder i hela Stockholm utan några områdesbegränsningar. Om du vill ha en fastighetsmäklare med ett stort hjärta, glimten i ögat och ett skratt som du sent kommer glömma så träffar jag dig gärna oavsett om du går i säljtankar eller bara vill ha en kostnadsfri värdering.

Hur marknadsför Elin sina bostadsförsäljningar?

Heltäckande marknadsföring.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-12.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Elin säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Elin erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Elin Pella Månsson
är mäklare på

Är du Elin Pella Månsson?
Logga in och redigera din presentation här.