MäklarOfferter
Caroline Eriksson
BetygStjärna4,5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Mitt stora fokus ligger på kommunikation, effektivitet och tydlighet. Oavsett situation så relationen mellan mig som mäklare och dig som säljare det som ligger till grund för ett så bra samarbete som möjligt. Varje affär är individuell och vare sig vikten ligger på att det ska gå så fort som möjligt eller att just rätt köpare ska dyka upp strävar jag såklart alltid mot att leverera med högsta kvalitet! De senaste 15 åren har jag jobbat inom service/försäljning i olika branscher och ska jag koka ihop en lärdom från alla tjänster jag haft är det att ALDRIG förutsätta att man vet exakt vad kunder behöver och vill, utan att ta sig tiden att verkligen ta reda på det med ett öppet sinne.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Caroline Eriksson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Caroline Eriksson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Caroline säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Att vara resultatinriktad är såklart inte ett drag som skiljer mig från någon annan mäklare men det är utifrån det jag försöker prestera. Jag lägger vikten på att vara lyhörd och fokuserad på det mina kunder förväntar sig av mig och affären i stort. Att få så bra betalt som möjligt för en bostad är alltid målet - och nöjda kunder med det!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Våra bostadsannonser marknadsförs först och främst på Hemnet och på vår hemsida. Utöver detta går jag igenom mitt spekulantregister och bollar med mina kollegor för att hitta köpare som varit på visningar av liknande objekt, dessa blir i sin tur meddelade. Både Instagram och Facebook har visat sig bra lämpat för marknadsföring och vi uppdaterar båda kontona löpande. Vi samarbetar med en professionell fotograf med öga för färg och form, bilderna används i annonser, visningsprospekt och på sociala medier. Finns specifika önskemål angående marknadsföring ordnar vi det!

Rekommendationer (3)

Caroline Eriksson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Pia P.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Oxelösund

Jag är nöjd med Caroline som mäklare! Hon var bra på att hålla kontakten och höll mig uppdaterad, vilket jag uppskattade. Caroline skötte försäljningen jättebra!

Catrin F.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Nyköping

Jag är nöjd med Caroline, hon var en jättetrevlig mäklare som skötte försäljningen bra. Henne kan jag rekommendera vidare!

Sara F.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Nyköping

Caroline är en toppenmäklare som jag absolut kan rekommendera! Hon var ordningsam och tydlig. T.ex. så var hon väldigt tillgänglig, hörde av sig ofta och höll mig informerad, och det kändes bra. Jag är riktigt nöjd med Caroline - hon engagerade sig verkligen!

Lämna omdöme

Här mäklar Caroline Eriksson

Caroline jobbar som mäklare i Nyköping, Trosa och Oxelösund.

Objekttyper

Caroline förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Caroline erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Caroline

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Caroline

Caroline Eriksson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,8/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling NyköpingVästra Storgatan 6, 611 24 NyköpingBrev nykoping@lansfast.seTelefon 0155 - 45 65 10
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare