Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Din lokala mäklare i Eskilstuna!

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 7 i Eskilstuna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Eskilstuna redan idag!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Annica Lövgren
Annica Lövgren mäklare
Annica Lövgren

Jag har lång erfarenhet och har samlat på mig rätt kunskap för att ge dig maximalt i utdelning för den investering du gör när du anlitar mig.

Mäklare Caroline Bentsen
Caroline Bentsen mäklare
Caroline Bentsen

Jag vill att du som säljare ska känna dig både nöjd och trygg i varje del av din bostadsaffär, och det är vad jag jobbar för när jag anlitas. Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2011 och gör alltid mitt yttersta för att nå bästa möjliga resultat.

Mäklare Ellinor Mersin
Ellinor Mersin mäklare
Ellinor Mersin

Jag har jobbat på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling sedan 2013 och njuter varje dag i min roll som fastighetsmäklare. Jag är mycket medveten om bostadsaffären är en av livets största affärer både för köpare och säljare. Det är roligt att få göra skillnad i stort och smått i ett viktigt skede av människors liv. Jag trivs bra med det höga tempot – det gäller att vara skärpt och alltid leverera...

Mäklare Helena Ekström
Helena Ekström mäklare
Helena Ekström

Jag drivs av att hjälpa dig med din bostadsaffär så Du når dina mål i kanske en av livets viktigaste affärer! Jag utgår alltid från Dig som kund och dina behov och vill genom en öppen dialog att Du ska känna dig trygg och ha ett personligt stöd i hela förmedlingsprocessen. Jag tar ansvaret för förmedlingen av din bostad!

Mäklare Henrick Andersson
Henrick Andersson mäklare
Henrick Andersson

Min drivkraft ligger i att ha helnöjda köpare och säljare. Anledningen är enkel - jag lever på mina nöjda kunder och de potentiella, nya kunder jag träffar om dagarna. Om du väljer mig så får du en påläst, tillgänglig mäklare med högsta servicenivå, mycket driv kryddat stor erfarenhet. Jag vet vad som krävs för att göra en superbra försäljning. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har...

Mäklare Jenny Dywling
Jenny Dywling

Jenny Dywling är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Eskilstuna, Husby-Rekarne, Hållsta, Kvicksund, Näshulta, Skogstorp, Stora Sundby, Torshälla, Västra Näshulta och Ärla.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Libergsgatan 8
63220 Eskilstuna

eskilstuna@lansfast.se

016-5416500

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.