Strand Mäkleri

Strand Mäkleri

5 av 5 i betyg
Strand Mäkleri

Vi på Strand mäkleri har en mångårig och gedigen erfarenhet av fastighetsmäklaryrket och brinner för att hjälpa våra kunder. Vi har en stark lokal förankring, en tydlig och enkel prismodell och en marknadsföring som kommer göra din bostadsförsäljning riktigt lyckad. Vi är din lokala expert på bostadsmarknaden - din fastighetsmäklare i Nynäshamn.

Strand Mäkleri
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Tom Forsius mäklare
Tom Forsius

För ett lyckat slutpris och en skön resa dit! Det viktigaste för mig i mina förmedlingar är att både säljare och köpare känner tillit för mig i deras största affär i livet. Strävan efter att alltid vara bäst resulterar i att du ska få högsta möjliga slutpris! 100% nöjda kunder är otroligt viktigt för mig för att hålla ett gott rykte för framtidens alla affärer.

Mäklare Tom Forsius
Erik Jonasson mäklare
Erik Jonasson

Med mångårig erfarenhet som fastighetsmäklare i Nynäshamn är jag rätt val för er! Under mina år har jag förmedlat över hundra bostäder åt privatpersoner, flertalet av dem till nya rekordpriser i Nynäshamn. Många av mina kunder har varit återkommande under åren och det är ett stort privilegium att få följa sina kunder genom livet och varje unikt hem. I varje bostadsaffär lägger jag stort fokus på...

Mäklare Erik Jonasson
Henrik Norberg Hamstad mäklare
Henrik Norberg Hamstad

Jag kommer alltid se till att jag kan ge 100 procent på din försäljning, ofta lite mer. Jag planerar alltid så att just ditt boende får den uppmärksamhet som krävs för att just du ska få bäst betalt.

Mäklare Henrik Norberg Hamstad

Strand Mäkleri
Torggatan 9 C
149 40 Nynäshamn

info@strandmakleri.se

073-600 36 78

strandmakleri.se

Är du kontorschef på Strand Mäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis