Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
SkandiaMäklarna Göteborg Väster

SkandiaMäklarna Göteborg Väster

5 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Göteborg Väster

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Göteborg Väster
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Julia Hellman mäklare
Julia Hellman

För mig är varje enskild affär den viktigaste. Det bästa betyget jag kan få är att såväl säljare som köpare rekommenderar mig vidare till sin omgivning. Det här kanske är Ditt livs största affär? Med ett genuint engagemang och målmedvetenhet vill jag finnas till för Dig hela vägen. Som min kund skall du känna dig trygg i att du får både personlig och professionell service.

Mäklare Julia Hellman
Filip Bahno mäklare
Filip Bahno

Enligt mig är höga ambitioner och engagemang två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. När jag förmedlar din bostad, förmedlar jag den som om den vore min egen!

Mäklare Filip Bahno
Pia Lidman mäklare
Pia Lidman

Pia Lidman är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Askim, Göteborgs Karl Johan, Högsbo, Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborg.

Mäklare Pia Lidman
Mäklarbild saknas
Ia Svanhill

Ia Svanhill är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Askim, Göteborgs Karl Johan, Härryda, Högsbo, Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborg.

Mäklare Ia Svanhill
Mäklarbild saknas
Ingrid Dahlsjö

Ingrid Dahlsjö är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Askim, Göteborgs Karl Johan, Göteborgs Oskar Fredrik, Högsbo, Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborg.

Mäklare Ingrid Dahlsjö
Mäklarbild saknas
Malin Hoffström

Malin Hoffström är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Askim, Göteborgs Karl Johan, Högsbo, Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborg.

Mäklare Malin Hoffström
Mäklarbild saknas
Emelie Oppäng

Emelie Oppäng är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Askim, Göteborgs Karl Johan, Högsbo, Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborg.

Mäklare Emelie Oppäng
Mäklarbild saknas
Izabelle Garis

Izabelle Garis är mäklare på SkandiaMäklarna i Askim, Backa, Biskopsgården, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Högsbo, Lundby, Näset, Rödbo, Styrsö, Tuve, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborg.

Mäklare Izabelle Garis

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Göteborg.

SkandiaMäklarna Göteborg Väster
Datavägen 6
43632 Askim

goteborg.vaster@skandiamaklarna.se

031-285002

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Göteborg Väster?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.