Notar Älvsjö, Högdalen, Östberga, Bandhagen & Hagsätra

Notar Älvsjö, Högdalen, Östberga, Bandhagen & Hagsätra

5 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Notar Älvsjö, Högdalen, Östberga, Bandhagen & Hagsätra
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

David Hugoh mäklare
David Hugoh

Jag jobbar på Notar i Älvsjö/Enskede. Jag har fått förtroendet att förmedla både bostadsrätter och villor. En stor del av mina försäljningar sker i Älvsjö/Enskede med omnejd men jag säljer även...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare David Hugoh
Angela Hamstad mäklare
Angela Hamstad

Med 12 års erfarenhet som mäklare i Söderort är jag rätt val för er! Under mina år har jag förmedlat hundratals bostäder åt privatpersoner och bostadsrättsföreningar, flertalet av dem till nya rekordpriser i området. Många av mina kunder har varit återkommande under åren och det är fantastiskt att få följa sina kunder genom livet. Jag lägger stort fokus på noggrannhet och ett genuint engagemang i...

Mäklare Angela Hamstad
Mäklarbild saknas
Andreas Rosenberg

För mig är flexibilitet, trygghet och nöjdhet tre viktiga ledord. Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar och vill att mina säljare alltid ska känna sig trygga med att jag leder de genom hela försäljningsprocessen. Med hög flexibilitet skapar jag möjligheter och arbetar proaktivt för att uppnå det högsta slutpriset för dig!

Mäklare Andreas Rosenberg
Mäklarbild saknas
Jakob Nilsson

Jakob Nilsson är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Gamla Enskede, Hagsätra, Hammarby Sjöstad, Haninge, Herrängen, Hägerstensåsen, Högdalen, Kungsholmen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Rågsved, Skarpnäck, Solberga, Solna, Stureby, Sundbyberg, Södermalm, Tallkrogen, Täby,...

Mäklare Jakob Nilsson
Mäklarbild saknas
Ronja Lenander

Ronja Lenander är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Bandhagen, Hagsätra, Herrängen, Högdalen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Rågsved, Solberga, Västberga, Älvsjö, Örby och Östberga.

Mäklare Ronja Lenander
Mäklarbild saknas
Gustaf Engström

Gustaf Engström är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Gustaf Engström
Mäklarbild saknas
Sophie Karlsson

Sophie Karlsson är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bandhagen, Hagsätra, Högdalen, Älvsjö och Östberga.

Mäklare Sophie Karlsson
Mäklarbild saknas
Betim Meha

Betim Meha är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bällsta, Mariehäll, Norra Ängby, Solna, Stora Mossen, Sundbyberg, Södra Ängby, Vasastan, Ålsten, Äppelviken och Östermalm.

Mäklare Betim Meha

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Bandhagen, mäklare i Hagsätra, mäklare i Högdalen, mäklare i Älvsjö och mäklare i Östberga.

Notar Älvsjö, Högdalen, Östberga, Bandhagen & Hagsätra
Götalandsvägen 223 A
125 45 Älvsjö

alvsjo@notar.se

08-568 487 90

Är du kontorschef på Notar Älvsjö, Högdalen, Östberga, Bandhagen & Hagsätra?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.