Mäklarbild saknas

Andreas
Rosenberg
Mäklare på Notar

5 av 5 i betyg
Visa Andreas rekommendationer

Om Andreas Rosenberg

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Andreas?

För mig är flexibilitet, trygghet och nöjdhet tre viktiga ledord. Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar och vill att mina säljare alltid ska känna sig trygga med att jag leder de genom hela försäljningsprocessen. Med hög flexibilitet skapar jag möjligheter och arbetar proaktivt för att uppnå det högsta slutpriset för dig!

Vad skiljer Andreas Rosenberg från andra mäklare?

Jag är väldigt målinriktad som person och anpassar mitt arbete utefter mina kunders önskemål. När jag utför mitt arbete går jag alltid in 100% för det jag gör och ser varje bostad som en ny möjlighet att överträffa mina kunders förväntningar då ett av mina mål är att bli den mest rekommenderade mäklaren i det området jag arbetar i. Vill du ha en engagerad mäklare med fingertoppskänsla för att skapa de bästa förutsättningarna för att just din bostadsaffär ska bli lyckad så är du varmt välkommen att kontakta mig!

Hur marknadsför Andreas sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför oss på alla de stora bostadssajterna på internet. Jag har också spekulanter från tidigare affärer som fortfarande söker bostad. Utöver det marknadsför jag bostäderna jag säljer i mina personliga nätverk. Vi har duktiga fotografer och presentationen av bostaden är något som vi lägger stor vikt på då det är det första intrycket spekulanterna får av bostaden. Vi anpassar också marknadsföringen efter kundernas önskemål och i vår tjänst har säljarna möjlighet att påverka vart vi marknadsför oss.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-31.

Andreas säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Andreas erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Andreas Rosenberg
är mäklare på

Är du Andreas Rosenberg?
Logga in och redigera din presentation här.