Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

La familia, los hermanos.

En del intressen liksom föds man in i, de sitter i ens dna och sociala struktur och växer sig starkare efter hand som åren går. För oss var intresset för fastigheter och entreprenörsdrivet just två grundstommar med från starten. Med ena halvan av släkten djupt rotad på Bjäre med bygg och fastighetsbakgrund och den andra halvan med affärsutvecklande och entreprenörskap från Iran, grundades drivet att möta människor, skapa affärer och arbeta med fastigheter. Ett driv som utvecklats till en passion och ett sätt att leva. Vi älskar det vi arbetar med, är stolta över det och hoppas kunna vara med dig i din fastighetsaffär.

Vår resa

För dryga 20 år sedan grundlades tanken till att skapa det som idag är nkfast av Djavad Nadjafi Kristensen. Efter att ha rest runt, läst och arbetat på olika platser av världen var det ett återkommande intresse som stack ut. Intresset för fastighetsmarknaden. Oavsett om det var Belize strandremsor, Costa Ricas kustorter, tre rummarens pris i Budapest och Barcelona eller olika städers interna prisskillnader var nyfikenheten och lusten att veta mer alltid närvarande. När Djavads ekonomistudier i England var klara, gick färden åter till Sverige och beslutet att inleda den resa som idag lett fram till Nadjafi & Kristensen fastighetsförmedling togs.

Efter flera år på Öresunds marknaden med Malmö som utgångspunkt togs ett aktivt beslut att öppna upp på den underbara halvön där allt började. Ihärdigt arbete, strategiska beslut och spetskompetens inom områden som nyproduktion, markförädlingsprocesser och projekteringar hjälpte Nkfast att inom några få år i stort sett bli marknadsledande i Båstad och på Bjäre. Något vi är mycket stolta och tacksamma för. Våra ledord, som har varit med oss från starten, är arbetsmoral och affärsetik. Vi arbetar på ett affärsmannamässigt korrekt sätt i alla led där kunden alltid kommer först.

Idag är Nkfast den i särklass största aktören på Bjärehalvön exklusiva fastighetsmarknad med Båstad och Torekov som primära marknader. Nkfast har slagit flera prisrekord och uppmärksammats med utmärkelser. 2015 mottog vi Erik Paulssons stipendiet som Årets Entreprenör på Bjäre och 2017 mottog vi ett diplom som ett av Sveriges 641 superföretag av Veckans Affärer, vilket vi är mycket tacksamma över. Det är en resa som har planerats noga, blöts och stöts på vägen och som inte vore möjlig om det inte vore för det underbara engagemang och den kompetens som alla våra medarbetare besitter. Nöjda kunder från avslutade affärer är våra bästa ambassadörer och det är vi som mest stolta och glada över.

Vi även öppnat i Ängelholm, där vi är säkra på att kunna skapa skillnad för kunder som väljer fastighetsmäklare. Det är med stor entusiasm och glädje vi tar oss över åsen. Vi tillhör ingen kedja, är privatägda och arbetar med lokal förankring.

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anna Olsson mäklare
Anna Olsson

Att träffa människor från Sveriges och världens olika hörn är något som jag tycker är fantastiskt roligt och det inspirerar mig varje dag. Jag brinner för kundrelationen och vill att ett möte ska vara personligt. För att nå dit krävs det kunskap, stort engagemang och fingertoppskänsla vilket och leder till bästa möjliga resultat. Möjligheterna är olika för alla situationer och bostäder. Jag...

Mäklare Anna Olsson
Frances Strand mäklare
Frances Strand

Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla. Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och...

Mäklare Frances Strand
Djavad Kristensen mäklare
Djavad Kristensen

La familia, los hermanos En del intressen liksom föds man in i, de sitter i ens dna och sociala struktur och växer sig starkare efter hand som åren går. För oss var intresset för fastigheter och entreprenörsdrivet just två grundstommar med från starten. Med ena halvan av släkten djupt rotad på Bjäre med bygg och fastighetsbakgrund och den andra halvan med affärsutvecklande och entreprenörskap...

Mäklare Djavad Kristensen
Mäklarbild saknas
Eva Rosvall

Eva Rosvall är mäklare på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Båstad, Förslöv, Grevie, Torekov, Västkusten, Västra Karup och Östra Karup.

Mäklare Eva Rosvall
Mäklarbild saknas
Christine Widd

Christine Widd är mäklare på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Båstad, Förslöv, Grevie, Torekov, Västkusten, Västra Karup och Östra Karup.

Mäklare Christine Widd
Mäklarbild saknas
Miguel Ehrenfeldt

Miguel Ehrenfeldt är mäklare på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Båstad, Förslöv, Grevie, Torekov, Västkusten, Västra Karup och Östra Karup.

Mäklare Miguel Ehrenfeldt

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Köpmansgatan 96
Båstad

info@nkfast.se

0431-37 10 39

www.nkfast.se

Är du kontorschef på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis