MäklarOfferter
Anna Olsson
BetygStjärna5/5
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Att träffa människor från Sveriges och världens olika hörn är något som jag tycker är fantastiskt roligt och det inspirerar mig varje dag. Jag brinner för kundrelationen och vill att ett möte ska vara personligt. För att nå dit krävs det kunskap, stort engagemang och fingertoppskänsla vilket och leder till bästa möjliga resultat. Möjligheterna är olika för alla situationer och bostäder. Jag brinner för mitt arbete och de utmaningar som det ger mig för att både säljare och köpare ska gå vinnande ur en avslutad affär.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Begär offertPil
Anna säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Varje person och objekt är för mig unikt och jag värnar om de affärer jag får glädjen att förmedla. Att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig. Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt. Att alltid vara tillgänglig och ha tid för samtliga kundrelationer är en självklarhet. Att även kunna presentera en bostad på ett sätt som skapar känsla för kunden ser jag som avgörande för ett lyckosamt avslut.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Syns man inte, finns man inte. Så tänker vi. Vi når ut i alla kanaler där bostäder syns. Vår hemsida är väldigt välbesökt, även Hemnet m.fl. är plattformar vi syns på. Vi är ytterst aktiva på social media, samt gör annonseringar i lokaltidningar i både Ängelholm, Båstad och Laholm. Vi har även skyltfönster på några av kommunernas stora mötesplatser.
2019 laserade vi ett unikt prospekt som en del i vårt miljötänk och som blivit väldigt välkomnat på marknaden. Vi har en egen fotograf som har ett otroligt öga för både detaljer och helheter.

Rekommendationer (5)

Anna Olsson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 5 omdömen
Daniel J.+6 mån.
Sålde villa i Ängelholm

Jag uppskattar att Anna är genuint intresserad och väldigt flexibel under försäljningen. Jag är jättenöjd och kan rekommendera Anna!

Jessica K.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Ängelholm

Anna var jätte trevlig och hon engagerade sig i försäljningen. Det fungerade bra och jag rekommenderar henne vidare!

Hans-Olof T.+6 mån.
Sålde villa i Hjärnarp

Anna var väldigt jordnära, kunnig och hade en god lokalkännedom. Rekommenderar absolut henne vidare som mäklare!

Karin O.+6 mån.
Sålde villa i Ängelholm

Anna är supertrevlig som person och mäklare. Hon har gjort ett gediget arbete med min försäljning och jag kände mig delaktig genom hela processen. Rekommenderar varmt Anna vidare till andra säljare att anlita henne.

Lämna omdöme

Här mäklar Anna Olsson

Anna jobbar som mäklare i Helsingborg, Halmstad, Ängelholm, Båstad, Höganäs, Lomma, Laholm, Klippan, Örkelljunga, Åstorp m.fl.

Objekttyper

Anna förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Anna erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratis

Börja härPil

Kontakta Anna

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Anna

Anna Olsson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling Båstad
Stjärna5/5
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling BåstadKöpmansgatan 96, 269 31 BåstadBrev info@nkfast.seTelefon 0431 - 37 10 39
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling Torekov
Stjärna5/5
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling TorekovPål Romares Gata 5, 269 77 TorekovBrev info@nkfast.seTelefon 0431 - 37 10 39
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling Ängelholm
Stjärna5/5
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling ÄngelholmJärnvägsgatan 23, 262 32 ÄngelholmBrev info@nkfast.seTelefon 0431 - 37 10 39