MäklarOfferter

Djavad Kristensen

Mäklare på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Djavad Kristensen
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

En del intressen liksom föds man in i, de sitter i ens dna och sociala struktur och växer sig starkare efter hand som åren går. För oss var intresset för fastigheter och entreprenörsdrivet just två grundstommar med från starten. Med ena halvan av släkten djupt rotad på Bjäre med bygg och fastighetsbakgrund och den andra halvan med affärsutvecklande och entreprenörskap från Iran, grundades drivet att möta människor, skapa affärer och arbeta med fastigheter. Ett driv som utvecklats till en passion och ett sätt att leva. Vi älskar det vi arbetar med, är stolta över det och hoppas kunna vara med dig i din fastighetsaffär.
Vår resa

För dryga 20 år sedan grundlades tanken till att skapa det som idag är nkfast av Djavad Nadjafi Kristensen. Efter att ha rest runt, läst och arbetat på olika platser av världen var det ett återkommande intresse som stack ut. Intresset för fastighetsmarknaden. Oavsett om det var Belize strandremsor, Costa Ricas kustorter, tre rummarens pris i Budapest och Barcelona eller olika städers interna prisskillnader var nyfikenheten och lusten att veta mer alltid närvarande. När Djavads ekonomistudier i England var klara, gick färden åter till Sverige och beslutet att inleda den resa som idag lett fram till Nadjafi & Kristensen fastighetsförmedling togs.
Efter flera år på Öresunds marknaden med Malmö som utgångspunkt togs ett aktivt beslut att öppna upp på den underbara halvön där allt började. Ihärdigt arbete, strategiska beslut och spetskompetens inom områden som nyproduktion, markförädlingsprocesser och projekteringar hjälpte Nkfast att inom några få år i stort sett bli marknadsledande i Båstad och på Bjäre. Något vi är mycket stolta och tacksamma för. Våra ledord, som har varit med oss från starten, är arbetsmoral och affärsetik. Vi arbetar på ett affärsmannamässigt korrekt sätt i alla led där kunden alltid kommer först.
Idag är Nkfast den i särklass största aktören på Bjärehalvön exklusiva fastighetsmarknad med Båstad och Torekov som primära marknader. Nkfast har slagit flera prisrekord och uppmärksammats med utmärkelser. 2015 mottog vi Erik Paulssons stipendiet som Årets Entreprenör på Bjäre och 2017 mottog vi ett diplom som ett av Sveriges 641 superföretag av Veckans Affärer, vilket vi är mycket tacksamma över. Det är en resa som har planerats noga, blöts och stöts på vägen och som inte vore möjlig om det inte vore för det underbara engagemang och den kompetens som alla våra medarbetare besitter. Nöjda kunder från avslutade affärer är våra bästa ambassadörer och det är vi som mest stolta och glada över.
Vi har nu även öppnat i Ängelholm, där vi är säkra på att kunna skapa skillnad för kunder som väljer fastighetsmäklare. Det är med stor entusiasm och glädje vi tar oss över åsen. Vi tillhör ingen kedja, är privatägda och arbetar med lokal förankring.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Begär offertPil

Rekommendationer (0)

Djavad har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Djavad som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Djavad Kristensen

Djavad jobbar som mäklare i Ängelholm, Båstad och Landskrona.

Objekttyper

Djavad förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Djavad erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratis

Börja härPil

Kontakta Djavad

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Djavad

Djavad Kristensen är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling Båstad
Stjärna5/5
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling BåstadKöpmansgatan 96, 269 31 BåstadBrev info@nkfast.seTelefon 0431 - 37 10 39
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling Torekov
Stjärna5/5
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling TorekovPål Romares Gata 5, 269 77 TorekovBrev info@nkfast.seTelefon 0431 - 37 10 39
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling Ängelholm
Stjärna5/5
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling ÄngelholmJärnvägsgatan 23, 262 32 ÄngelholmBrev info@nkfast.seTelefon 0431 - 37 10 39