Djavad Kristensen, Mäklare på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Djavad
Kristensen
Mäklare på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Om Djavad Kristensen

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Djavad?

La familia, los hermanos

En del intressen liksom föds man in i, de sitter i ens dna och sociala struktur och växer sig starkare efter hand som åren går. För oss var intresset för fastigheter och entreprenörsdrivet just två grundstommar med från starten. Med ena halvan av släkten djupt rotad på Bjäre med bygg och fastighetsbakgrund och den andra halvan med affärsutvecklande och entreprenörskap från Iran, grundades drivet att möta människor, skapa affärer och arbeta med fastigheter. Ett driv som utvecklats till en passion och ett sätt att leva. Vi älskar det vi arbetar med, är stolta över det och hoppas kunna vara med dig i din fastighetsaffär.

Vår resa

För dryga 20 år sedan grundlades tanken till att skapa det som idag är nkfast av Djavad Nadjafi Kristensen. Efter att ha rest runt, läst och arbetat på olika platser av världen var det ett återkommande intresse som stack ut. Intresset för fastighetsmarknaden. Oavsett om det var Belize strandremsor, Costa Ricas kustorter, tre rummarens pris i Budapest och Barcelona eller olika städers interna prisskillnader var nyfikenheten och lusten att veta mer alltid närvarande. När Djavads ekonomistudier i England var klara, gick färden åter till Sverige och beslutet att inleda den resa som idag lett fram till Nadjafi & Kristensen fastighetsförmedling togs.

Efter flera år på Öresunds marknaden med Malmö som utgångspunkt togs ett aktivt beslut att öppna upp på den underbara halvön där allt började. Ihärdigt arbete, strategiska beslut och spetskompetens inom områden som nyproduktion, markförädlingsprocesser och projekteringar hjälpte Nkfast att inom några få år i stort sett bli marknadsledande i Båstad och på Bjäre. Något vi är mycket stolta och tacksamma för. Våra ledord, som har varit med oss från starten, är arbetsmoral och affärsetik. Vi arbetar på ett affärsmannamässigt korrekt sätt i alla led där kunden alltid kommer först.

Idag är Nkfast den i särklass största aktören på Bjärehalvön exklusiva fastighetsmarknad med Båstad och Torekov som primära marknader. Nkfast har slagit flera prisrekord och uppmärksammats med utmärkelser. 2015 mottog vi Erik Paulssons stipendiet som Årets Entreprenör på Bjäre och 2017 mottog vi ett diplom som ett av Sveriges 641 superföretag av Veckans Affärer, vilket vi är mycket tacksamma över. Det är en resa som har planerats noga, blöts och stöts på vägen och som inte vore möjlig om det inte vore för det underbara engagemang och den kompetens som alla våra medarbetare besitter. Nöjda kunder från avslutade affärer är våra bästa ambassadörer och det är vi som mest stolta och glada över.

Vi har nu även öppnat i Ängelholm, där vi är säkra på att kunna skapa skillnad för kunder som väljer fastighetsmäklare. Det är med stor entusiasm och glädje vi tar oss över åsen. Vi tillhör ingen kedja, är privatägda och arbetar med lokal förankring.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-14.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Djavad säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Djavad erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Djavad Kristensen
är mäklare på

Är du Djavad Kristensen?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis