MäklarOfferter
Frances Strand
BetygStjärna4,5/5
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla. Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Frances Strand, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Frances Strand samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Frances säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag ser varje nytt uppdrag som en utmaning och ett tillfälle att prestera ännu bättre, det är alltid kul att slå rekord. Att vara tillgänglig som mäklare ser jag som en självklarhet vilket innebär att jag är anträffbar på telefon och tillgänglig för möten när det passar mina kunder bäst. Varje ny kontakt öppnar nya dörrar och skapar möjligheter. Varje försäljning är unik precis som alla säljare och köpare. Det är det som gör mitt jobb utmanande, utvecklande och väldigt roligt. Problem är till för att lösas och det finns alltid en lösning. Jag brinner för att hitta det rätta läget åt mina köpare och få ut bästa möjliga pris på de försäljningsuppdrag jag åtar mig.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Syns man inte, finns man inte. Så tänker vi. Vi når ut i alla kanaler där bostäder syns. Vår hemsida är väldigt välbesökt, även Hemnet m.fl. är plattformar vi syns på. Vi är ytterst aktiva på social media, samt gör annonseringar i lokaltidningar i både Ängelholm, Båstad och Laholm. Vi har även skyltfönster på några av kommunens stora mötesplatser.
2019 laserade vi ett unikt prospekt som en del i vårt miljötänk och som blivit väldigt välkomnat på marknaden. Vi har en egen fotograf som har ett otroligt öga för både detaljer och helheter.

Rekommendationer (1)

Frances Strand har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Ann-Marie H.+6 mån.
Sålde fritidshus i Ängelholm

Frances och Anna hade båda väldigt bra lokalkännedom och kunskap om området. Dom var trevliga och höll mig hela tiden uppdaterad på budgivningen och annat, rekommenderar!

Lämna omdöme

Här mäklar Frances Strand

Frances jobbar som mäklare i Helsingborg, Ängelholm, Båstad, Höganäs, Laholm, Klippan, Örkelljunga och Åstorp.

Objekttyper

Frances förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Frances erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Frances

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Frances

Frances Strand är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling Båstad
Stjärna5/5
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling BåstadKöpmansgatan 96, 269 31 BåstadBrev info@nkfast.seTelefon 0431 - 37 10 39
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling Torekov
Stjärna5/5
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling TorekovPål Romares Gata 5, 269 77 TorekovBrev info@nkfast.seTelefon 0431 - 37 10 39
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling Ängelholm
Stjärna5/5
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling ÄngelholmJärnvägsgatan 23, 262 32 ÄngelholmBrev info@nkfast.seTelefon 0431 - 37 10 39
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare