MäklarOfferter

Malin Bäckrud Fastighetsförmedling

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Malin Bäckrud Fastighetsförmedling.

Malin Bäckrud Fastighetsförmedling
BetygStjärna4,7/5
Mäklare1

Jag har tidigare arbetat på Skandiamäklarna i Falun men beslutade mig för att starta eget och är väldigt förväntansfull inför detta. Jag arbetar på egen hand men har som mål att bygga upp ett kontor med flera mäklare som arbetar tajt tillsammans. Jag tror på den personliga relationen och inte på ett kontor med mål att sälja så mycket som möjligt så fort som möjligt.

Jag arbetar med mål och mening. För varje objekt skänker jag 5% av provisionen exkl. moms till välgörande ändamål. För mig är framgång som bäst när jag får dela den med andra.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Malin Bäckrud Fastighetsförmedling, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Malin Bäckrud Fastighetsförmedling samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (1)

Mäklare som jobbar på Malin Bäckrud Fastighetsförmedling.

KronaToppmäklare
Malin Bäckrud
Malin BäckrudBrevmalin@malinbackrud.seTelefon070 - 237 75 04
Stjärna4,7/5

Rekommendationer (22)

Malin Bäckrud Fastighetsförmedlings mäklare har fått 22 rekommendationer och har ett genomsnittsbetyg på Stjärna4,7 / 5 baserat på 24 omdömen.

Ronja G.2 mån.
Sålde villa i Falun

Vi är så otroligt nöjda med Malin. Hon gav oss professionella och ärliga råd, men lyssnade samtidigt på våra önskemål. En riktigt bra mäklare som vi varmt vill rekommendera.

Ronja rekommenderar mäklaren Malin Bäckrud.
Finn Harald W.+6 mån.
Sålde fritidshus i Falun

Tillmötesgående, kunnigt, snabbt, pålitligt

Finn Harald rekommenderar mäklaren Malin Bäckrud.
Helen B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Falun

Jag är otroligt nöjd med hur Malin. Hon var proffsig och allt sköttes smidigt.

Helen rekommenderar mäklaren Malin Bäckrud.
Mikaela S.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Borlänge

Professionellt bemötande. Bra arbetat med hela försäljningen. Noggrann och fina prospekt till försäljningen. Snabb återkoppling. Framåtgående och proffsigt arbete kring hela processen. Jag är jättenöjd med Malin.

Mikaela rekommenderar mäklaren Malin Bäckrud.
Camilla G.+6 mån.
Sålde villa i Falun

Malin var ytterst noggrann och duktig på att hela tiden förklara pedagogiskt alla processer som en husförsäljning innebär. Jag kände mig otroligt trygg, jag kunde under hela försälningen ställa alla frågor jag hade och fick alltid svar. Proffessionellt, kunnigt, varmt och seriöst bemötande. Jag hade hela tiden en VI-känsla, dvs att vi jobbade tillsammans mot ett gemensamt mål. Malin var väldigt lätt att få tag i och det var väldigt tydligt vad som förväntades av mig som säljare och vad hon tog ansvar för. Det var en enorm lättnad att få sådan bra hjälp och jag har verkligen förtroende för Malin. Kan starkt rekommendera henne! Hon var en fenomenal guide genom detta då jag verkligen kände mig som en nybörjare. Känner stor tacksamhet att jag valde just Malin och jag hade hela tiden en stark känsla av att Malins prio ett var att det skulle bli bra för både mig som säljare och för köparen, dvs hon satte inte sig själv först utan vi var viktigast.

Camilla rekommenderar mäklaren Malin Bäckrud.
Mikaela S.+6 mån.
Sålde villa i Borlänge

Professionellt bemötande från Malin. Bra prospekt, snabb återkoppling, driven och målinriktad. Försäljningen gick snabbt. Hon skötte allt på ett exemplariskt vis. Jättebra kommunikation och hjälpsam och trevlig. Rekommenderas varmt

Mikaela rekommenderar mäklaren Malin Bäckrud.
Sälja bostad?
Jämför & hitta bästa mäklaren
Jämför mäklare gratisPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17300+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Villavägen 14791 37 FalunKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Närliggande mäklarkontor

Andra mäklarkontor i samma område.

Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare