MäklarOfferter

Malin Bäckrud

Mäklare på Malin Bäckrud Fastighetsförmedling

Malin Bäckrud
BetygStjärna4,6/5
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling

Yrkesstolthet är mycket viktigt för mig. I det ordet ryms kunskap, kompetens och kvalitet. Men också mjuka värden som engagemang och ett varmt bemötande. Att varje möte med mina kunder är viktigt och att jag är närvarande i det mötet.
I mig hittar du en rakryggad mäklare som planerar att arbeta med återkommande kunder i flera generationer. Det är min målsättning.
Låt mig få jobba tillsammans med dig - för att verkställa en av dina större affärer i livet.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Begär offertPil
Malin säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Med stort engagemnag driver jag processen framåt. I mig har du en tillgänglig och påläst mäklare. Jag lyssnar på dig som kund och utgår ifrån att vi har en god dialog.

Jag är intresserad av dig!! Vem är du? Vad önskar du utav mig som mäklare? Vilka förväntningar har du? Mäklaryrket handlar inte bara om att presentera en mäklartjänst utan det handlar fullt ut om relationer och att bygga förtroende.

Jag arbetar med mål och mening. För varje objekt skänker jag 5% av provisionen exkl. moms till välgörande ändamål. För mig är framgång som bäst när jag får dela den med andra.

Jag är intresserad av din bostad och kommer arbeta med små detaljer som ger mervärde för både dig som säljare och din framtida köpare. Jag är utbildad certifierad inredare och erbjuder även dessa tjänster till mina säljare. Vi går igenom din bostad och jag hjälper dig att styla den på bästa sätt.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Att sälja ett hem kräver mäklare med affärsmässig fingertoppskänsla, lokal expertis och ett nätverk. Vi anser att den främsta mäklaren är den som gör de bästa affärerna.

Vi exponerar din bostad i ett flertal kanaler däribland Hemnet m.fl, Facebook, Instagram och Malin Bäckrud fastighetsförmedlings hemsida. Vi marknadsför även genom utomhusskyltning i området via visningsskyltar. Vi utlovar ett kraftfullt annonseringspaket som kan kompletteras med hemnets olika tjänster där du enkelt kan följa intresset kring din bostad.

Rekommendationer (20)

Malin Bäckrud har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,6 / 5Baserat på 22 omdömen
Helen B.2 v.
Sålde bostadsrätt i Falun

Jag är otroligt nöjd med hur Malin. Hon var proffsig och allt sköttes smidigt.

Mikaela S.2 v.
Sålde radhus/parhus i Borlänge

Professionellt bemötande. Bra arbetat med hela försäljningen. Noggrann och fina prospekt till försäljningen. Snabb återkoppling. Framåtgående och proffsigt arbete kring hela processen. Jag är jättenöjd med Malin.

Camilla G.2 v.
Sålde villa i Falun

Malin var ytterst noggrann och duktig på att hela tiden förklara pedagogiskt alla processer som en husförsäljning innebär. Jag kände mig otroligt trygg, jag kunde under hela försälningen ställa alla frågor jag hade och fick alltid svar. Proffessionellt, kunnigt, varmt och seriöst bemötande. Jag hade hela tiden en VI-känsla, dvs att vi jobbade tillsammans mot ett gemensamt mål. Malin var väldigt lätt att få tag i och det var väldigt tydligt vad som förväntades av mig som säljare och vad hon tog ansvar för. Det var en enorm lättnad att få sådan bra hjälp och jag har verkligen förtroende för Malin. Kan starkt rekommendera henne! Hon var en fenomenal guide genom detta då jag verkligen kände mig som en nybörjare. Känner stor tacksamhet att jag valde just Malin och jag hade hela tiden en stark känsla av att Malins prio ett var att det skulle bli bra för både mig som säljare och för köparen, dvs hon satte inte sig själv först utan vi var viktigast.

Mikaela S.4 mån.
Sålde villa i Borlänge

Professionellt bemötande från Malin. Bra prospekt, snabb återkoppling, driven och målinriktad. Försäljningen gick snabbt. Hon skötte allt på ett exemplariskt vis. Jättebra kommunikation och hjälpsam och trevlig. Rekommenderas varmt

Lämna omdöme

Här mäklar Malin Bäckrud

Malin jobbar som mäklare i Borlänge, Falun, Mora, Rättvik, Avesta, Leksand, Ludvika, Hedemora, Säter, Gagnef m.fl.

Objekttyper

Malin förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Malin erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Malin förmedlar.

Bli matchad med rätt mäklare för just din bostadsförsäljning.

Börja härPil

Kontakta Malin

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Malin

Malin Bäckrud är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Malin Bäckrud Fastighetsförmedling
Stjärna4,6/5
Malin Bäckrud FastighetsförmedlingVillavägen 14, 791 37 FalunBrev malin@malinbackrud.seTelefon 070 237 75 04