MäklarOfferter
David Magnusson
BetygStjärna4,5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

En bostadsaffär är inte en dans på rosor och man har så otroligt många funderingar och frågetecken. Jag har arbetat på Länsförsäkringar i 7 år med både bank, försäkring och fastighetsförmedling och egentligen alla de 3 tunga sakerna som avser en bostadsaffär. Personligen hade jag velat anlita en mäklare som då har koll på alla 3 tunga saker som avser kanske mitt livs viktigaste bostadsaffär.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till David Magnusson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till David Magnusson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

David säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

De som skiljer mig från andra mäklare är att jag brinner för att träffa människor, att få höra era berättelser om er bostad och alla minnen som ni upplevt. För när jag säljer in en bostad så är det till exempel inte vilket årtal på spisen jag försöker sälja in det som, utan snarare att förmedla de känslor som ni berättat om huset som ni upplevt.
Sedan så är jag uppvuxen i Uddevalla och har en oerhört stort kontaktnät och känner till varje vinkel och vrå.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Som jag marknadsför mina objekt är Hemnet, lansfast.se m.fl. Men det som jag märkt senast är att folk verkligen spanar in mitt instagramkonto som heter @maklaredavidmagnusson. Där har jag fått oerhört stark återkopplingen och flertalet av mina försäljningar har köparen sett de först på instagram.
Men innan annonsen läggs upp så börjar jag alltid med att boka tid med stylist som ingår i arvodet där antingen Ebba eller Sandra kommer hem för en rådgivning. Därefter så kommer vår proffsfotograf Valle för att ta bilder efter det att ni har haft tid med att fixa i ordning det som stylisterna kommit överens om.
Sedan lägger jag alltid upp mina annonser sent på fredag kvällar för att alla andra mäklare vill hem tidigt och släppa allt inför helgen. Då lägger jag upp den sent så att den ligger överst på hemnet hela helgen. På måndagen så börjar jag med att ringa runt till tidigare spekulanter för liknande objekt vi på Länsförsäkringar har sålt och jobbar in fler visningskunder.

Rekommendationer (1)

David Magnusson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Mariann Och Håkan S.+6 mån.
Sålde fritidshus i Ljungskile

Vi är jättenöjda med David som skötte vår försäljning. Han uppdaterade oss varje dag under processen vilket vi verkligen uppskatta. Kan varmt rekommendera David!

Lämna omdöme

Här mäklar David Magnusson

David jobbar som mäklare i Uddevalla, Lysekil och Färgelanda.

Objekttyper

David förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

David erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta David

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar David

David Magnusson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling UddevallaBrattgatan 3A, 451 26 UddevallaBrev uddevalla@lansfast.seTelefon 0522 - 148 25
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare